Hotel Sea Cliff Resort & Spa

  Tanzanie, Zanzibar, Mangapwani

4/5

SEA CLIFF RESORT & SPA ZANZIBAR

    Tanzanie, Zanzibar, Mangapwani
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
POLOHA

Tento krásný resort se nachází 25 km od letiště Zanzibar a pouhé 3 minuty od písčité pláže. Jedná se o jedno z nejlepších míst v destinaci Mangapwani. V celém hotelu se nabízí krásný výhled na Indický oceán. V okolí můžete navštívit např. Starou Zanzibarskou pevnost ze 17. století, která se nachází pouhých 14 km od hotelu, nebo historickou čtvrť Stone Town, která se nachází 18 km od hotelu .

UBYTOVÁNÍ

Ve všech pokojích naleznete koupelnu se sprchovým koutem, satelitní TV s plochou obrazovkou, balkón, WI-FI připojení, psací stůl a kávovar. K dispozici jsou i pokoje s bezbarierovým přístupem. Pokojová služba je v provozu 24h denně.
VYBAVENÍ HOTELU: Hosté mohou využít 2 restaurace u hotelových bazénů, 3 bary, nebo wellness centrum Shwari, kde můžou dobít energii po náročném dni. Hotel také nabízí konferenční místnosti s kapacitou od 10 do 120 lidí, vybavené projektory, mikrofony a vlastním IT technikem v případě potřeby.

SPORT A ZÁBAVA

Jízda na kajaku, windsurfing a spousty dalších vodních sportů. Resort dále disponuje 2 tenisovými kurty, kulečníkem, nebo ping-pongovým stolem umístěným v rekreačním centru hotelu. U hotelu se také nachází jediné golfové hřiště na ostrově, jehož poslední dvě jamky jsou situovány u pobřeží Indického oceánu. All inclusive zahrnuje: snídani, oběd, večeři podávané v hlavní restauraci. Rozlévané nealkoholické/alkoholické nápoje (pivo, víno z domácí produkce) Dále v průběhu dne káva, čaj, džusy, koktejly – výběr z menu.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-ZNZ

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: SEA CLIFF RESORT & SPA ZANZIBAR *****
Lokalita dle pořadatele: Zanzibar, Zanzibar
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sea Cliff Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 634 896
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Zanzibar

4/ 5 1 recenzí

Hana F. březen 2018 Prohlídka hotelu Sea Cliff Resort & Spa. Příjemné prostředí i velikost hotelového komplexu. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací

Nezávazná objednávka

SEA CLIFF RESORT & SPA ZANZIBAR
    Tanzanie, Zanzibar, Mangapwani

Cena
48 107 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 634 896

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
48 106,67 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč