Hotel Seahorse Resort & Spa

  Vietnam, Phan Thiet, Ham Tien

Sea Horse Resort

    Vietnam, Mui Ne
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne s prestupom do Saigonu.

2: HO CHI MINH CITY (SAIGON)
Prílet do Saigonu, transfer do hotela, ubytovanie. Popoludní prehliadka mesta s návšte­vou chrámu Thien Hau, pagody Giac Lam a pagody Jadeitového císara.

3: SAIGON
Raňajky. Možnosť celodenného fakultatívneho výletu do delty Mekongu či návštevy centra náboženstva Cao Dai spojená s prehliadkou tunelov Vietkongu Cu Chi. Večer voľno.

4: SAIGON - PHAN THIET
Raňajky. Odchod autobusom do Nha Trangu či Phan Thiet. Ubytovanie vo vybranom hoteli.

5 - 8: PHAN THIET
Raňajky. Voľno k pobytu pri mori. Možnosti fakultatívnych výletov vrátane dvojdenného fakultatívneho výletu do oblasti Buon Ma Thuot, kopcovité folklórne oblasti s dedinkami horských kmeňov, s neprie­stupnými pralesmi, kde doposiaľ žijú poslední divokí vietnamský sloni. Oblasť je tiež známa pestovaním vynikajúcej kávy.

9: PHAN THIET - SAIGON - VIEDEŇ
Raňajky. Skorý ranný odchod na letisko, odlet do Saigonu, odlet do Viedne s prestupom.

10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Sea Horse Resort **** 4*

Popis: elegantný a štýlový rezort položený na krásnej piesočnatej pláži Mui Ne v rozľahlej záhrade. Hotel má 40 luxusných a privátnych bungalovov a 50 izieb s výhľadom do záhrady alebo na more na východ Slnka. V základnej ponuke sú izby de luxe s výhľadom do záhrady.

Vybavenie: 3 reštaurácie, ktoré ponúkajú miestne i medzinárodnú kuchyňu, bar, požičovňa bicyklov a áut, relaxačné kúpele, kaderník, salón krásy, konferenčná miestnosť, čistiareň, stráženie deti, izbový servis 24 hodín denne.

Pláž: piesočná priamo pri hoteli.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania a la carte v hotelovej reštaurácii.

Šport a zábava: bazén, detský bazén, tenisové kurty, windsurfing, kite surfing.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, satelitná TV, kúpeľňa s WC, telefón, balkón alebo terasa, trezor, sušič vlasov.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Seahorse Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 833 105
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sea-horse-resort-vietnam-pevnina-vietnam-z1833105/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací