SeaLife Family Resort Hotel

  Turecko, Antalya, Konyaalti

5/5

HOTEL SEALIFE FAMILY RESORT

    Turecko, Antalya, Turecká riviéra, Konyaalti
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Moderní hotel, ležící na západní straně Antalye, se nachází v bezprostřední blízkosti pláže. Rozkládá se na ploše přes 7000 m2 a nabízí komfortní ubytování ve 239 pokojích. Leží 21 km od mezinárodního letiště v Antalyi a cca 7 km od centra Antalye. V blízkosti hotelu jsou k naleznutí obchůdky, restaurace a bary. Hotel doporučujeme klientům všech věkových kategorií.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, hlavní restaurace, snack restaurace, 2 restaurace a la carte (mexická a italská kuchyně - 1 x za pobyt zdarma oproti předchozí rezervaci), lobby bar, disko bar, bar u bazénu, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma),dětský bazén miniklub pro děti, animační programy, večerní programy, aerobik, vodní aerobik, stolní tenis, tělocvična.

Vybavení pokoje

Moderně zařízené standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s bočním výhledem na moře a rodinné pokoje s možností dvou přistýlek pro děti.

Stravování

Program All Inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře formou bufetu, pozdní snídaně, možnost občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací. Za poplatek: importované a lahvové nápoje, koktejly, fresh juice, nápoje v disko baru.

Služby za poplatek

Spa centrum, masáže, sauna, turecké lázně, billiard, herna, lékař, prádelna, čistírna, půjčovna aut, hlídání dětí, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Soukromá písčito-oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 50 m od hotelu. Přístupná je podchodem pod místní komunikací. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL SEALIFE FAMILY RESORT *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Antalya
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

SeaLife Family Resort Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 598 704
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Antalya

5/ 5 3 recenzí

Mirdas září 2019 Relax. Pobyt v tomto hotelu nás maximálně uspokojil. Moderní vkusně zařízený. Personál příjemný. Strava pestrá. Pláž a moře fantastické!... celá recenze

Alena září 2018 Nejlepší dovolená. Dovolená podle mých představ. Ubytování perfektní včetně služeb. Krásné prostředí jak pro starší tak pro rodinu s dětmi.... celá recenze

lenka červen 2018 Skvělé. maximální spokojenost... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL SEALIFE FAMILY RESORT
    Turecko, Antalya, Turecká riviéra, Konyaalti

Cena
25 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 598 704

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
25 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč