Hotel Secrets Puerto Los Cabos Golf & Spa Resort Hyatt

  Mexiko, Baja California Sur, San José del Cabo

Secrets Puerto Los Cabos Golf & Spa Resort

    Mexiko, Baja California, Los Cabos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Luxusní resort pouze pro dospělé se nachází přímo na pláži ve známém letovisku Los Cabos. Vzdálenost od letiště je 20 km - 30 min a od městečka San José del Cabo 10 minut. Golfové hřiště přímo u hotelu.

Vybavení hotelu

12 restaurací a barů

bazén

fitness centrum

tenisový kurt

plážové sporty

golf

wellness

konferenční místnost

Vybavení pokoje

pokoj typu Junior Suite Garden view, klimatizace, minibar, rychlovarná konvice, LCD TV, trezor, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, balkón/terasa. Za příplatek pokoje Swim-out, Preffered Club, Master Suite a další.

Stravování

All Inclusive

Služby v ceně

klimatizace

internet

Služby za poplatek

golf 1 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Secrets Puerto Los Cabos Golf & Spa Resort Hyatt *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 888 555
dnes 8–19 h

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací