Hotel Secrets Royal Beach Punta Cana Resort Hyatt

  Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

5/5

Secrets Royal Beach Punta Cana

    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

tento luxusný hotelový rezort so 464 apartmánmi, ktorý sa nachádza na východnom pobreží Dominikánskej republiky, ponúka klientom veľa možností na strávenie príjemnej dovolenky. Je umiestnený v rozsiahlej tropickej záhrade, priamo pri krásnej pláži s bielym pieskom, Bavaro. Vzdialenosť od medzinárodného letiska v Punta Cana je cca 30 minút. Tento hotel je určený len pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vybavenie

recepcia, 1 bufetová reštaurácia, 4 tematické la carte reštaurácie, 6 barov (hostia môžu využívať i ďalších 8 reštaurácii a 11 barov susedného hotela NOW Larimar), k dispozícii je wellness centrum, fitness centrum, divadlo, kasíno, obrovský bazén, vírivka, obsluha pri bazéne i na pláži, 24 hodinová izbová služba, konferenčná miestnosť, Wi-Fi pripojenie.

Pláž

vychýrená pláž Bavaro s krásnym bielym pieskom. Slečníky, ležadlá, osušky k dispozícii zadarmo.

Zábava a šport

denné a večerné animácie, diskotéka, kasíno (za poplatok), plážové a vodné športy, šnorchlovanie, potápanie, windsurfing, kajaky, tenis, basketbal, volejbal, aerobik, vodný aerobik, hodiny tanca, za poplatok: golfové ihrisko (v blízkosti), rybolov, bowling, wellness centrum s rôznymi procedúrami.

Stravovanie

24-hodinvoý All Inclusive: raňajky, obed, večera formou bufetu, výber z menu v reštauráciách la carte, občerstvenie počas celého dňa, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, vybrané dovozové nápoje.

Vybavenie izieb

639 izieb, kalkulované izby sú Junior Suite s výhľadom do záhrady. Tieto izby sú vybavené klimatizáciou, stropným ventilátorom, balkónom alebo terasou s jaccuzi, minibarom (pivo, voda a nealkoholické nápoje), kávovarom, TV, Wi-Fi pripojením, telefónom, žehličkou a žehliacou doskou, trezorom, kúpeľňou so sprchou, sušičom vlasov a toaletnými potrebami.

Poznámka

Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - izba Junior Suite Pool View, Junior Suite Garden Terrace, Junior Suite Swim Up, Junior Suite Partial Ocean View.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: Secrets Royal Beach Punta Cana *****
Lokalita dle pořadatele: Punta Cana, Playa Bavaro
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Secrets Royal Beach Punta Cana Resort Hyatt *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 568
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Punta Cana

5/ 5 2 recenzí

Jitka P. listopad 2019 Secrets Royal Beach Punta Cana *****. Pláž mne neohromila, ale hotelové služby ano!... celá recenze

Lucia říjen 2018 Prekrásna dovolenka v luxusnom rezorte v Punta Cana. Luxusný hotelový rezort je umiestnený v rozsiahlej tropickej záhrade, priamo pri krásnej pláži s bielym pieskom. Tento hotel je ur... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Secrets Royal Beach Punta Cana
    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
2 863 EUR/os
(70 349 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 568

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 359 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR