Seehotel Einwaller

  Rakousko, Tyrolsko, Pertisau am Achensee

Seehotel Einwaller

    Rakousko, Achensee, Rakouská jezera, Tyrolsko, Pertisau am Achensee, Zwölferkopf
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení pokojů

Dětská postýlka není k dispozici jako další ložní prádlo ve všech typech pokojů, Sprcha / WC, Župan k zapůjčení: zdarma včetně ručníků do sauny, Přezůvky na zapůjčení: zdarma, balkon / terasa, Telefon, SAT TV: TV s plochou obrazovkou s rádiem, WLAN : zdarma, Kosmetické zrcadlo.

Typy pokojů, apartmánů

2 lůžkové sprchy / WC / balkon, extra, dvoulůžkový pokoj s panoramatickým výhledem na jezero, s nerušeným výhledem na Rofanské hory a Achensee, ~ 30 m2, 2-3 lůžkové sprchy / WC / balkon, panoramatický výhled na hory, rozkládací pohovka pro 3 osoby. osoba, ~ 34 m2.

Umístění a vzdálenosti

Centrum: Pertisau 100 m, Obchod s potravinami: Pertisau 100 m, Nakupování: Pertisau 100 m, Středisko: Nadmořská výška: 900 m, Lyžařská oblast / Lyžařský vlek: Karwendellifte Pertisau 500 m, Běžecké lyžování: přímo v hotelu Pertisau 10 m, Kyvadlová doprava k hotelu: Ne.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness plocha: ~ 300 m2, Panorama Spa na střeše, pro děti 15 let. Parní lázeň, finská sauna, bio sauna, BIO čaje, zdravé občerstvení v lázních, otevírací doba: dle místního zveřejnění.

Stravování zahrnuto

Polopenze, Snídaně formou bufetu, Večeře (4 kurzy): Nabídka.

Domácí mazlíčci

Pouze na vyžádání, pouze psi, Euro 20, - na den splatné na místě bez jídla (pouze v panoramatickém výhled na jezero, 1. patro).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Seehotel Einwaller ****
Vzdálenost od sjezdovky: 650 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 703 545
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-seehotel-einwaller-achensee-rakousko-z1703545/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací