TUI Blue Isla Cristina Palace Hotel (ex Sensimar)

  Španělsko, Andalusie, Isla Cristina

Sensimar Isla Cristina Palace & Spa

    Španělsko, Costa de la Luz, Isla Cristina
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

V klidné části na okraji letoviska Isla Cristina. Drobné nákupní a zábavní možnosti v okolí hotelu. Centrum tradičního andaluského města Isla Cristina cca 1,5 km.

Vybavení

175 pokojů, 5 pater, vstupní hala s recepcí, výtahy, bar, restaurace, restaurace à la carte, kreativní ateliér, malá knihovna, obchod se suvenýry, konferenční sál. V zahradě bazén, bar u bazénu, terasa s lehátky a slunečníky zdarma, balibeds za poplatek, osušky oproti kauci.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., telefon, minibar (zdarma doplnění nealkoholických nápojů a piva pro klienty
s programem all inclusive), trezor zdarma, set na přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa, 1.–2. patro. DRSV: viz DR, vyšší patro, výhled na moře. SUN: viz DRSV, oddělená ložnice a obývací část, 2× TV/sat., hydromasážní vana, župany, terasa s lehátky.

Zábava

Pravidelný animační program, kurzy vaření a tvoření v kreativním ateliéru, večerní zábavný program.

Stravování

Snídaně a večeře formou bufetu (v případě nízké obsazenosti večeře formou menu). Možnost dokoupení programu all inclusive.

Pláž

Krásná písečná pláž Santana cca 100 m, přístup piniovým hájem, bar na pláži. Vyhrazený úsek s lehátky a slunečníky zdarma.

Program all inclusive

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu nebo formou výběru z menu (dle obsazenosti hotelu) Lehký snack v baru u bazénu (10.30–18.00 hod.) a v baru na pláži (12.30–16.00 hod.) 1× za pobyt možnost večeře v à la carte restauraci Kulinarium Půjčení jízdního kola na 5 hodin Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní i mezinárodní výroby (10.30–23.30 hod.)

Sportovní nabídka

Zdarma: stolní tenis, fitness. Za poplatek: půjčovna kol.

Extra služby

Hotel neakceptuje klienty mladší 18 let.

Wellnes

Zdarma: vnitřní bazén, sauna (pouze v době 16.00–20.00 hod.) Za poplatek: masáže, sauna, jacuzzi, turecké lázně, relaxační zóna, salon krásy, kadeřnictví aj.

Pro handicapované

Na vyžádání 4 DR v přízemí přizpůsobené pro handicapované klienty. Bezbariérový pohyb v areálu hotelu.

Internet

Zdarma: WiFi v celém areálu hotelu. Za poplatek: internetový koutek v lobby.

Platební karty

VISA, EC/MC, AMEX, Diners Club.

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR): 2 dospělí / 1 dospělý Dvoulůžkový pokoj (DRSV): 2 dospělí Senior suite (SUN): 3 dospělí, 2 dospělí dospělá osoba od 18 let

Doba transferu

90 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

TUI Blue Isla Cristina Palace Hotel (ex Sensimar) *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 202 900
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací