Garden Playanatural Hotel & Spa

  Španělsko, Andalusie, El Rompido

4/5

Sentido Garden Playanatural Hotel & Spa

    Španělsko, Costa de la Luz, El Rampido
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 2005. Objekt má 230 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna, bar a hospoda. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Objekt nabízí pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis, hru boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf, lukostřelbu a nordic walking, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole a paddle tenis. U externího prodejce je možné objednat golf. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, salon krásy, kosmetický salon, masáže a solárium. V nabídce je animační program, diskotéka a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Garden Playanatural Hotel & Spa ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 326
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 7 recenzí

tanakoll červenec 2019 Krásný pobyt. Vše bylo super,jen jsem nechápala proč byl bazen orevřen až od 11h.Jinak doporučuji byla to nádherná dovolená :-)... celá recenze

Šárka červenec 2018 Pěkná, klidná dovolená spojená s poznáváním Andaluzie. Dobře vybavený hotel s pěkným bazénem a výbornou kuchyní, celkově pěkná, klidná dovolená. V blízkém okolí není nic moc k vidění an... celá recenze

Radek září 2017 Spokojenost.. Byli jsme s manželkou velmi spokojeni s naším pobytem.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací