Hotel Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa

  Mauricius, Východní pobřeží, Trou d'Eau Douce

SHANGRI-LA LE TOUESSROK RESORT & SPA

    Mauricius, Východní pobřeží, Mauritius
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa se nachází na východním pobřeží ostrova Mauricius v malé vesničce zvané Trou d'Eau Douce. Luxusní resort nabízející nepřeberné množství aktivit, ale hlavně bílé pláže u tyrkysových vod zálivu Trou d'Eau Douce, je vhodný pro všechny věkové kategorie. Je určen především pro klienty preferující aktivní dovolenou, milovníky golfu, rodiny s dětmi, ale i klienty hledající odpočinek a relax. Zátoka Trou d’Eau Douce, i když je malá, má měkký písek a klidné vody ideální pro koupání. Je to také nejlepší místo, kde můžete pozorovat proplouvající katamarány a lodě. Asi kilometr od pobřeží jsou korálové útesy. Resort je vzdálen zhruba 45 km od mezinárodního letiště Sira Seewoosagura Ramgoolama a 49 km od hlavního města Port Louis.
Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa nabízí různé druhy ubytování v pokojích, vilách i apartmánech. Propojené pokoje jsou určeny pro rodiny s dětmi.
Pokoje Coral Deluxe Ocean View (56m2) jsou situované v prvním patře. Z balkónu nabízejí dech beroucí výhled na Indický oceán a korálové útesy. Jsou zařízeny v moderním ostrovním stylu Le Touessrok, kde dominují původní přírodní materiály. V pokoji se nachází prostorná koupelna obložená mramorem se sprchovým koutem a vanou, postel velikosti king size, pohovka a prostor k posezení. V koupelně jsou pro klienty připraveny župany a pantofle, repelent proti komárům, mléko po opalování, fén. Dále je zde pro vás k dispozici žehlička a žehlicí prkno a ratanová plážová taška. Samozřejmostí je klimatizace, LCD televizor, vysokorychlostní bezdrátový internet, trezor, příslušenství k přípravě kávy a čaje, minibar. Maximální obsazenost pokoje jsou 2 dospělí a 1 dítě do 12 let. Pokoje Coral Deluxe Beach Access jsou vybavením a rozlohou totožné s pokoji Coral Deluxe Ocean View, ale jsou situovány v přízemí a mají přímý vstup na pláž. K dispozici jsou dále pokoje typu Junior Suite, luxusní apartmány se dvěma nebo třemi ložnicemi situované na odlehlejším ostrůvku nebo rodinné suity. UPOZORNĚNÍ: V hotelu bude probíhat renovace všech pokojů a restaurací v periodu od 01.06. - 30.09.2024
Protože areál resortu je rozlehlý, nabízí pro své klienty obrovské množství aktivit. Samozřejmostí jsou bílé písčité pláže s lehátky a slunečníky, sportovní atrakce na zemi i na vodě. Klienti zde mají k dispozici 4 tenisové kurty, bazén, dětský klub s programy pro děti ve věku 4 – 11 let a 12 – 17 let, plážový volejbal, plážový fotbal, lukostřelbu, lekce jógy, posilovnu, cyklistické trasy. Z vodních sportů stojí za zmínku možnost šnorchlování, jízda na kajaku, paddleboarding, windsurfing, projížďka na lodi s proskleným dnem a mnoho dalších. Pro milovníky golfu se v okolí resortu nachází několik golfových hřišť. Báječná relaxace čeká na klienty ve wellness centru Chi, The Spa. Výhody zahrnuté ve všech kategoriích pokojů:

  • Výběr vodních sportů, včetně vodního lyžování a wakeboardingu, jak motorizovaných, tak nemotorizovaných.
  • Bazénové zařízení včetně studených ručníků, chlazené vody, chladicího spreje, ovoce a lehátek u bazénu a ručníků.
  • Neomezené využívání zdravotního klubu, včetně sauny a parní lázně.
  • Dětský klub resortu (pro děti od 4 do 11 let) a centrum pro teenagery (12-17 let).
  • Bezplatný přístup na 3 osvětlené tenisové kurty.
  • Od 21. října 2023 bezplatný přístup na padelový kurt (pouze se platí za pronájem vybavení).
  • Bezplatné Wi-Fi.
  • Speciální uvítací dárek od hotelu.
  • Ovoce v pokoji po příjezdu.
  • Kávovar / vybavení na přípravu kávy, trezor v pokoji, TV s plochou obrazovkou ve všech pokojích. Hotel svým klientům nabízí ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí. K dispozici je 5 restaurací a 2 bary.
    Ubytování se snídaní – snídaně formou bufetu se podává v restauraci Le Bazar, pro členy klubu je možná servírovaná snídaně v restauraci Republik Beach Club & Grill
    Polopenze – snídaně formou bufetu v restauraci Le Bazar, večeře v restauracích Le Bazar (bufet), Safran, Kushi, Republic Beach Club & Grill nebo v pokoji formou In-Room Dining.
    Plná penze – snídaně formou bufetu v restauraci Le Bazar, oběd v restauraci Republic Beach Club & Grill, nebo na soukromém ostrově Ilot Mangenie nebo formou In-Room Dining v pokoji, na výběr vždy 1 předkrm, 1 hlavní jídlo a 1 dezert. Večeře v restauracích Le Bazar (bufet), Safran, Kushi, Republic Beach Club & Grill nebo v pokoji formou In-Room Dining.
    GOLF - Zdarma jsou nabízeny Green Fees na dvou mistrovských golfových hřištích (Anahita a Ile aux Cerfs Golf Clubs). Je zahrnuta jedna hra na osobu denně pro maximálně dva (2) hráče ve věku 12 let a více.
    Další podmínky a poplatky platí následovně:
  • Zdarma Green fee platí pro minimální délku pobytu 5 nocí. Pokud je pobyt kratší než 5 nocí, platí se poplatek ve výši 100 EUR na dospělého.
  • Při hraní na golfovém hřišti Anahita Club se bude účtovat transfer (platba v hotelu).
    Golfové vozíky nebo zapůjčení golfových holí jsou k dispozici za poplatek, který se platí přímo na recepci golfového klubu. Zapůjčení na golfovém hřišti Ile aux Cerfs lze účtovat na účet hostů. Celkově lze říci, že Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa je luxusní resort s prvotřídními službami, který uspokojí klienty všech věkových kategorií. Na své si přijdou vyznavači aktivní dovolené, klienti, kteří preferují relax a odpočinek, ale i rodiny s dětmi nebo party přátel, kteří chtějí trávit dovolenou společně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 529 297
dnes zavřeno

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací