Hotel Shanti Maurice Resort & Spa

  Mauricius, Jižní pobřeží, Bel Ombre

5/5

Shanti Maurice Resort & Spa

    Mauricius, Jižní pobřeží, Bel Ombre
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Letovisko s prostornými privátními vilami a obrovskými lázněmi, jež nabízejí oslnivé množství procedur! Resort, kde zažijete autentickou mauricijskou atmosféru! Pro golfisty!

Přehled

slevy pro novomanžele - 5-10% sleva na osobu (dle délky pobytu) velmi prostorné suite a vily všechny s výhledem na moře možnost příplatku na ALL INCLUSIVE možnost ubytování až 2 dětí v pokoji s rodiči velmi poklidná a odlehlá lokalita slevy pro děti do 18 let pro golfisty - green fee v ceně - Avalon Golf & Country Club Wi-fi internet zdarma

Stručná poloha

cca 40 minut jízdy z letiště přímo u písečné pláže v blízkosti golfových hřišť

Poloha

St. Felix, resort otevřený v roce 2006 se nachází na nedotčeném jižním pobřeží ostrova, mezi poli cukrové a třtiny a tyrkysově zbarveným mořem, přímo u písečné pláže, na 15 ha tropických zahrad. Vzdálenost od letiště cca 40 minut jízdy, od hl. města Port Louis cca 60 minut jízdy. Nedaleko se nachází golfové hřiště Heritage Golf Club. Klienti mají možnost využít zdarma neomezeně green fee na 18ti jamkovém mistrovském golfovém hřišti Avalon Golf & Country Club (vč. transferu).

Vybavení resortu

44 prostorných junior suite v budovách po čtyřech a 17 luxusních vil s privátními bazény, všechny s výhledem na moře. 3 restaurace, bar, bazén, Nira SPA, fitness, jóga, pilates, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, šlapací kola, kajaky, vodní lyže, rybaření, tenis, golf, boutique, dětský klub, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut.

Vybavení pokoje

Junior suite ocean view - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa, plážová lehátka, výhled na moře. Junior suite v přízemí mají venkovní sprchu. Možnostpřistýlky nebo možnost 2 přistýlek pro děti do 12 let.

Junior suite ocean view pro 2 osoby, možnost přistýlky nebo možnost 2 přistýlek pro děti

Junior suite ocean view pro 2 osoby, možnost přistýlky nebo možnost 2 přistýlek pro děti

Stravování

snídaně, možnost dokoupení polopenze, plné penze nebo Luxury ALL INCLUSIVE - vše formou kombinace bufetu, servírovaného menu nebo á la carte. Od 1.11.2023 - snídaně, možnost dokoupení polopenze, plné penze nebo ALL INCLUSIVE - vše formou kombinace bufetu, servírovaného menu nebo á la carte.

Názor CK

Letovisko s prostornými privátními vilami a obrovskými lázněmi, jež nabízejí oslnivé množství procedur! Resort, kde zažijete autentickou mauricijskou atmosféru! Pro golfisty!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii suite nebo některé z luxusních vil.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha-Mauritius-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, česky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění.

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Shanti Maurice Resort & Spa *****
Lokalita dle pořadatele: Jižní pobřeží, Jižní pobřeží
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Shanti Maurice Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 613 137
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Jižní pobřeží

5/ 5 1 recenzí

Monika září 2019 Prohlídka hotelu Shanti Maurice. Nádherný veliký komplex s krásnou zahradou a pláží.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací

Nezávazná objednávka

Shanti Maurice Resort & Spa
    Mauricius, Jižní pobřeží, Bel Ombre

Cena
56 850 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 613 137

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
56 850 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
16 700 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 490 Kč