Sheraton Grand Hotel & Resort

  Brazílie, Rio de Janeiro

Sheraton Grand Hotel & Resort

    Brazílie, Rio de Janeiro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na okraji čvrti Leblon a shlíží na pláž Ipanema. Pod hotelem je malá pláž kam chodí hlavně hosté hotelu.

Vybavení

Nově zrekonstruované klimatizované pokoje, recepce 24 hodin denně. Restaurace: Casarao - mezinárodní bufet, L´etoile - francouzská, Bene Rio - italská, Casa da Cachaca - brazilská s koktejly. Několik barů u bazénu. Bazén, zahrada a terasa na slunění, bankomat, směnárna, společenské prostory a business centrum. Parkoviště, suvenýry.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., WiFi, telefon, trezor, set na přípravu kávy a čaje, žehlička, žehlící prkno, balkon s venkovním nábytkem. Výhled na hory nebo na moře - nelze garantovat. DRS: viz DR. Pokoj ve vyšších patrech budovy. DRCLR: viz DRS. Pokoj se službami Club Sheraton.

Stravování

Ubytování se snídaní. Možnost dokoupení oběda, večeře nebo programu all inclusive.

Pláž

Pláž přímo u hotelu. Hotel nemá vlastní plážové zázemí.

Program all inclusive

Program All Inclusive Snídaně formou bufetu v restauraci Bene Snacky celý den (11:00-23:00) v baru u bazénu, v lobby baru, restauraci Casa da Cachaca Oběd formou bufetu v restauraci Casarao Večeře formou menu v restaruaci Bene nebo Casarao Minibar zdarma Neomezené množství nealkohlických nápojů (voda, džusy, kokosové voda, minerálky) Neomezené množství alkoholických nápojů (místní pivo a víno, rum, 8 letí whiskey, vodka, koktejly Caipirinha a Martini)   All Inclusive nezahrnuje služby spa, prádelny, zkrášlovací procedůry, parkování, room service, stravování v restauraci L´Etoile a jiné služby nespecifikované výše   Sheraton Club: vstup do salonku Club Lounge snídaně v salonku odpolední čaj v salonku happy hour v salonku

Sportovní nabídka

Zdarma: Fitness, pláž. Za poplatek: Tenisové hřiště a vybavení, půjčovna kol

Pro děti

Zdarma: venkovní hřiště, stolní hry, puzzle, DVD/CD.

Internet

Zdarma: WiFi v celém areálu hotelu

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR/DRS/DRCLR): 3+0 / 2+1 / 2+0 / 1+0

Doba transferu

40 min

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 381 825
dnes 8–19 h

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací