Hotel Six Senses Yao Noi Villas & Suites Resort

  Thajsko, Ko Yao Noi

Six Senses Yao Noi

    Thajsko, Andamanské moře, Ko Yao Noi
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Yao Noi je malebný ostrov v zátoce Phang Nga – jedinečné prostředí pro Six Senses Yao Noi. Six Senses Yao Noi tvoří klidné útočiště daleko od města na přírodním pozemku velkém 24 akrů. Je obklopen krásnou přírodou a nádhernou krajinou a poskytuje ubytování v luxusních klimatizovaných vilách se soukromým bazénem a osobním sluhou. Do resortu Six Senses Yao Noi lze dojet za 1 hodinu autem a člunem z Phuketu.

Vybavení: Do restaurace The Reserve, která zahrnuje bar a dobře zásobený vinný sklep, můžete zajít na italská, thajská a indická jídla. Hotel dále nabízí recepci, bazén, wellness, fitness centrum, bar.

Ubytování: Six Senses Yao Noi nabízí 56 Pool Villas a Pool Villa Suites, včetně The Ocean Retreat, obklopených přirozenou vegetací a tropickou krajinou, která poskytuje soukromí mezi vyvýšenými vilami. Všechny prostorné vily s výhledem na záliv Phang Nga mají venkovní terasu u bazénu s jídelním koutem a lehátky, pohodlnou obývací část s TV s plochou obrazovkou, internet zdarma, dokovací stanici pro iPod a koupelnu s vanou a venkovní sprchou.

Stravování: Snídaně formou bufetu, za příplatek obědy a večeře.

Pláž: Hotel se nachází u pláže.

Sport a zábava: Six Senses Spa Village poskytuje řadu kosmetických a tělových procedur a zacvičit si lze v posilovně. Můžete se také zúčastnit kurzů vaření thajských pokrmů a ochutnávky vín. Na soukromé pláži se konají táboráky a promítání filmů. Specializovaný tým na zážitky nabízí širokou škálu pozemních aktivit a vodních sportů, stejně jako PADI certifikované výlety na některé z nejlepších potápěčských lokalit v okolí.

Program pobytového zájezdu:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - ostrov Phuket.
2.den - přílet na ostrov Phuket, transfer do přístavu, trajekt lodí, příjezd dohotelu, ubytování. Volný program
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer do přístavu, přejezd na ostrov Phuket, transfer na letiště, odlet z Phuketu do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.
Odlety do Thajska každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Six Senses Yao Noi Villas & Suites Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 196 755
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-six-senses-yao-noi-andamanske-more-thajsko-z2196755/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací