Kaptan Hotel

  Turecko, Alanya

smartline Kaptan

    Turecko, Turecká riviéra, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 56 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí vícejazyčný personál, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například jízdu na kole/horském kole, fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a solárium.

Stravování

Na výběr jsou různé typy stravování. Hosté si mohou vybrat nocleh se snídaní a polopenzi. Podávají se snídaně a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kaptan Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 148
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-smartline-kaptan-turecka-riviera-turecko-z1405148/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací