Hotel Sofitel Marara Beach Resort Bora Bora

  Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora

Sofitel Bora Bora Marara Beach **** - Manava Suite Resort

  Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora, Tahiti
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z PRAHY
Odlet z letiště Praha - Ruzyně. Odbavení na letišti 1, 5 hodiny před odletem.

2: TAHITI - BORA BORA
Přílet na Tahiti do hlavního města Papeete, uvítání na letišti a přesun k vnitrostátnímu letu. Přelet na ostrov Bora Bora. Ostrov Bora Bora se nachází uprostřed nádherné blankytně modré laguny s překrásnými plážemi s jemným bílým pískem. Transfer do hotelu, ubytování. Volno.

3 - 10: POBYT NA BORA BORA
Snídaně. Pobyt na ostrově Bora Bora, vzdáleného 240 km severně od Papeete. Volno na koupání, opalování či šnorchlování. Zdejší laguny jsou pro svou barevnou pestrost pokládány za jedny z nejkrásnějších na světě. Možnost fakultativních výletů - k nezapomenutelným zážitkům patří výlet s krmením žraloků a rejnoků či pro jížďka kolem tohoto ostrova, jež měří po obvodu pouze 32 km.

11: PŘELET DO PAPEETE
Snídaně. Transfer na letiště a přelet na ostrov Tahiti. Transfer do hotelu, ubytování. Volno na prohlídku Papeete.

12: ODLET DO PRAHY
Snídaně. Transfer na letiště a odlet do Prahy.

13: PŘÍLET DO PRAHY

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Popis hotelu Sofitel Bora Bora Marara Beach **** 3.5*

Popis

hotel na ostrůvku ležícím na dohled od „mateřského' resortu na hlavním ostrově, mezi ostrůvkem a hlavním resortem jezdí lodní doprava

Vybavení

bar, 2 restaurace, směnárna, turistické centrum, půjčovna skútrů a automobilů, obchod se suvenýry, bazén, vířivka

Pláž

privátní hotelová pláž s jemným bílým pískem

Zábava a sport

potápěčské centrum, kajaky, vybavení na šnorchlování, petanque (pouze hlavní ostrov), taneční a hudební představení (některé dny)

Stravování

snídaně formou bufetu, polopenze/plná penze za příplatek

Vybavení pokojů

koupelna se sprchou a WC, ventilátor, klimatizace, trezor, kávovar, některé pokoje jsou přizpůsobeny handicapovaným hostům, TV/Satelit, DVD, CD/rádio, minibar (1x denne doplneni minibaru - zahrnuje: 2x piva, 2x nealko, 2x voda), fén, telefon

Popis hotelu Manava Suite Resort 2*

Popis

hotel se nachází na západním pobřeží ostrova Tahiti cca 6 km od letiště a 10 km od centra Papeete

Vybavení

restaurace, 2 bary, nádherný bazén, turistické centrum, směnárna, internet, wellness centrum, půjčovna kol, skútrů a automobilů

Pláž

bez pláže

Zábava a sport

vodní sporty (šnorchlování, kajak), taneční a hudební představení (jen některé dny), za poplatek: potápění, výlety za delfíny, rybaření

Stravování

snídaně formou bufetu, polopenze/plná penze za příplatek

Vybavení pokojů

koupelna s WC, vana, ventilátor, klimatizace, trezor, kávovar, některé pokoje pro handicapované, TV/Satelit, DVD, CD/rádio, minibar, lednička, fén, telefon, internet na pokoji zdarma (kabelové připojení). Resortní poplatek 10, 50 EUR/pokoj/noc splatný na místě.

Golfové hřiště ve vzdálenosti 25 km.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sofitel Marara Beach Resort Bora Bora ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Manava Suite Resort Tahiti ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 932 406
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací