Hotel Sofitel Lyon Bellecour

  Francie, Rhône-Alpes, Lyon

SOFITEL LYON BELLECOUR

    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzské středohoří, Rhône-Alpes, Lyon
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Sofitel Lyon Bellecour se nachází v překrásném lyonském regionu ve Francii, na břehu řeky Rhôny. Tento 5-hvězdičkový hotel se nachází v těsné vzdálenosti mnoha oblíbených turistických atrakcí. Hosté mohou snadno navštívit Musée des Tissus a Place Bellecour, a stejně tak i jiné turistické oblasti a místa.

Vybavení hotelu

K vybavení hotelu patří recepce se službou 24 hodin, business centrum, obchod se suvenýry, služby prádelny a čistírny, fitness centrum, spa centrum, jacuzzi.
V hotelové restauraci Les Trois Domes s panoramatickým výhledem na město, která je oceněná hvězdičkou Michelin, se podávají gurmánská jídla. V restauraci Le Silk se servírují pokrmy tradiční francouzské kuchyně. Bar Melhor nabízí výhledy na město a hosty obslouží pomocí interaktivního koktejlového menu na iPadu.

Vybavení pokoje

Hotel Sofitel Lyon Bellecour disponuje celkem 164 pokoji několika typů, které jsou standardně vybavené koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, župany a pantoflemi, wifi připojení k internetu zdarma, SAT LED TV, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje, minibarem, telefonem s přímou volbou, trezorem, klimatizací, MP3/ iPod dockovací stanicí.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sofitel Lyon Bellecour *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 183
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací