Hotel Sol Melia Vendome Boutique

  Francie, Paříž a okolí, Louvre

Sol Melia Vendome boutique hotel

    Francie, Paříž a okolí, Louvre, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel leží blízko Champs-Elysees, Opera House a Faubourg Saint-Honoré, v srdci jedné z nejexkluzivnějších čtvrtí Paříže. Na letiště Charles De Gaulle je to 25 km, 18 km na Orly.

Vybavení: Recepce, business centrum, Wifi připojení k internetu na veřejných místech hotelu, snídaňová restaurace, bar, konferenční místnost pro až 25 osob, partnerské centrum zdraví a krásy kousek od Vítězného oblouku.

Ubytování: 83 elegantních pokojů, z toho 6 delux pokojů a 4 suity. Všechny mají klimatizaci, trezor, připojení k internetu, plazmovou TV, minibar.

Stravování: Stravování je zajištěno formou snídaně v hotelové restauraci.

Sport a zábava: Hotel je díky své skvělé poloze ideálním východiskem pro výlety za poznáním centra Paříže a místních kulturních památek. Tepající centrum se spoustou barů, restaurací a klubů je nedaleko. Hlavní atrakce v okolí hotelu: Avenue des Champs-Elysées, Tuileries garden, v docházkové vzdálenosti Louvre museum, Concorde Square, Vendôme Square (luxusní obchody se šperky), Opera house, Rue du Faubourg Saint Honoré (exkluzivní obchody s módou), Orsay Museum, La Défense. Příplatek k ceně zájezdu v termínu svátků a speciálních událostí v zemi pobytu rádi na požádání sdělíme.

Program zájezdu:

1.den: Cca 2 hodiny před odletem odbavení do Paříže, přílet do Paříže, přejezd do hotelu, ubytování.

2.den - předposlední den: Pobyt v Paříži.

Poslední den: Snídaně v hotelu volný program, přejezd na letiště cca 2 hodiny před plánovaným odletem odbavení, let na cestě do Prahy, přílet.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sol Melia Vendome Boutique ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 185 358
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací