Hotel Sonnenresort Ossiacher See

  Rakousko, Korutany, Ossiach

Sonnenresort Ossiacher See

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Gerlitzen, Ossiach, Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • oblíbený prázdninový areál přímo na jižním břehu Ossiacher See
  • ideální místo pro cyklistiku
Popis hotelu

Oblíbený prázdninový areál přímo na jižním břehu Ossiacher See. Ideální místo pro cyklistiku.

Poloha

v srdci Korutan, Villach s bohatou kulturou, nákupními možnostmi a restauracemi cca 15 km.

Vybavení

prázdninový komplex s recepcí, restaurací, barem, knihovnou. Ve venkovní části se nachází louka s lehátky a s přímým přístupem k jezeru. Malý obchůdek a snackbar u pláže (v červenci a srpnu).

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A/A2B/A3B): s možností 1 přistýlky, jsou zařízeny v stylu feng-shui a vybaveny sprchou, WC, telefonem, sat. TV, rádiem a trezorem. A2B/A3B navíc s balkonem.

Jednolůžkové pokoje (A1A): cca 23 m2, vybavení jako A2A.

Apartmány (R4A): cca 46 m2, 4 osoby, apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňskou linkou, jídelním koutem, chladničkou, sat. TV, rádiem a trezorem.

Apartmány (R4D): cca 44 m2, vybavení jako R4A.

Apartmány (R6B): cca 59 m2, 6 osob, jinak jako R4A.

Apartmány (R7C): cca 62 m2, 7 osob, jinak jako R4A.

Stravování

bez stravy (apartmány R) nebo lehké all inclusive (pokoje A). Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, odpoledne káva a zákusek, k večeři výběr z menu o 3 chodech nebo tematické bufetové stoly. K večeři formou samoobsluhy voda, šťávy, stolní víno a točené pivo. U apartmánů lze rezervovat předem snídaně S 07024A (od 18 let), S 07024D (12-17,99 let) a S 07024E (7-11,99 let), ceny dle rezervačního systému.

Sport/aktivity

zdarma: v areálu se nachází půjčovna lodí (plachetnice, kajaky, surfová prkna), plážový volejbal, stolní tenis, aktivní program (nordic walking, aqua fit), taneční večery, letní kino, lukostřelba, aj.

Wellness

zdarma: malé fitness, krytý bazén s dětským bazénem, finská sauna, bylinná sauna, parní lázeň, infračervená kabina. Za poplatek: masáže a solárium.

Děti

hlídání dětí v červenci a srpnu (po-pá, miniclub 3-11 let a pro klub mladistvé 12-18 let) s dětským animačním programem. Dětská postýlka na vyžádání v CK, maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 1,75 €/den; cena ubytování zahrnuje (apartmány R): elektřinu, vodu, topení, kauci, veškeré prádlo; na místě se platí (apartmány R): závěrečný úklid cca 45 €, zdarma při provedení hostem; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 22.6.-5.7. a 24.8.-7.9. denně/3 noci a 6.7.-23.8. sobota/7 nocí; začátek/konec nájmu: 16/9.30 h.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sonnenresort Ossiacher See ***
Vzdálenost od sjezdovky: 12500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 072
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací