Hotel Sonnenresort Maltschacher See

  Rakousko, Korutany, Feldkirchen in Kärnten

4/5

Sonnenresort Maltschacher See

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Feldkirchen in Kärnten, Gerlitzen, Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

rozsáhlý prázdninový resort, který se rozkládá na 43 hektarech, 22 prázdninových domech s 10-12 apartmány/studii každý. Ideální pro rodiny. Hlavní budova s recepcí (WiFi připojení), restaurací s nekuřáckým místem a nově přestavěnou částí pro bufet, a-la-carte jizbou, letní terasou, koktejlovým barem, knihovnou. Krásná pláž s loukou na opalování a na hraní.

Lokalita

resort má idylickou polohu přímo u jezera Maltschacher See s výhledem na NP Nockberge. Pörtschach am Wörthersee cca 13 km, Klagenfurt ccaa 20 km, Villach cca 25 km. V okolí se nachází více jak 50 km turistických a cca 30 km cyklistických tras.
Vzdálenost z Prahy: cca 505 km, 6 hodin a 40 minut
Vzdálenost z Brna: cca 470 km, 5 hodin a 15 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 380 km, 4 hodiny a 10 minut

Popis pokojů

nekuřácké apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, sat. TV, plně vybavenou kuchyní (ne při rezervaci all inclusive), posezením, balkonem a terasou.

  • Jednopokojové studio Zirbe: cca 29 m2, pro 2 dosp. a 1 dítě do 15,99 let popř. pro 1-3 os. při rezervaci bez stravy, obývací ložnice.
  • Dvoupokojové apartmány Fichte: cca 50 m2, pro 2 dosp. a max. 3 děti do 15,99 let popř. 1-5 osob při rezervaci bez stravy, obývací část se 2 pohovkami na spaní, samostatná ložnice.
  • Dvoupokojové apartmány Hecht: cca 40 m2, pro 2 dosp. a max. 2 děti do 15,99 let popř. 1-4 osoby při rezervaci bez stravy, stejné jako typ Fichte, menší, ale komfortnější. 
  • Rodinné suite Karpfen: cca 50 m2, pro 2 dosp. a max. 3 děti do 15,99 let popř. 1-5 osob při rezervaci bez stravy, světlý, rozsáhlý a moderně vybavený apartmán s dvoulůžkovou ložnicí, obývací částí s 2 pohovkami (5. osoba na přistýlce).
  • Rodinné suite Tanne: cca 58 m2, pro 3 dosp. a max. 2 děti do 15,99 let, popř. 1-5 osob při rezervaci bez stravy, dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s pohovkami, pokoje jsou oddělené spojovacími dveřmi.
  • Joker pokoje: cca 21 m2, pro max. 2 os., výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání, max. počet osob v apartmánu nesmí být překročen ani o infanta do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

bez stravování nebo all inclusive: bohatá snídaně formou bufetu (7.30-10 h.), v poledne malý bufet (12-13 h.), odpoledne káva a zákusek (15-16.30 h.), večeře formou bufetu. 10-22 h. pivo, stolní víno, limonády, džusy, minerální voda v restauraci Berghaus. Při vyprodaném hotelu jsou 2 časy pro stravování. Jizba See-Stüberl a koktejlový bar nejsou součástí all inclusive.

Fitness a lázně

krytý bazén (12 x 6 m) s dětským bazénkem, sauna (na vyžádání).

Aktivity v hotelu a okolí

animační program a program pro aktivní, v červenci a srpnu navíc večerní program. Volejbal, stolní tenis, možnost zapůjčení vybavení na vodní sporty a lekce pro začátečníky (surfování, plachtění, aj.), minigolf. Za poplatek: rybaření, kuželky, lekce na vodní kurzy.
Pro rodiny: dětské hřiště s pískovištěm, zóna pro děti u pláže, rodinný animační program Sonnenwolfi Kinderclub v dětském světě s rozlohou cca 150 m2 (pro děti od 4 let, v předsezóně 5x týdně 40 h., v hlavní sezóně 6x týdně 48 h., knihy a hry k zapůjčení, vybavení pro nejmenší dle dostupnosti (dětské židličky, vaničky, aj.).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sonnenresort Maltschacher See ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 310 102
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Korutany

4/ 5 1 recenzí

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací