Spa Boutique Hotel Löwenstein

Česko, Plzeňský kraj, Konstantinovy Lázně

Spa Hotel LÖWENSTEIN GARNI

    Česko, Plzeňský kraj, Konstantinovy Lázně
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Cena pobytu Medical Kardio (7 nocí) zahrnuje 7x ubytování s polopenzí, konzultace s lékařem, procedury (3x uhličitá koupel, 2x perličková koupel, 1x vířivá lázeň končetin, 2x Oxygenoterapie, 1x terapeutická ergometrie, 1x řízená terénní kúra s kardiotachometzrem), denně vstup do hotelového bazénu. Doporučená doba pobytu 14 nocí.

Balíček 2

Cena pobytu Medical Orto (7 nocí) zahrnuje 7x ubytování s polopenzí, konzultace s lékařem, procedury (2x uhličitá koupel, 3x perličková koupel, 2x vířivá lázeň končetin, 1x klasická masáž částečná, 1x zábal parafínový na ruce, 1x léčebný tělocvik skupinový v bazénu, denně vstup do hotelového bazénu. Doporučená doba pobytu 14 nocí.

Balíček 3

Cena pobytu Medical General (7 nocí) zahrnuje 7x ubytování s polopenzí, konzultace s lékařem, procedury (2x uhličitá koupel, 2x perličková koupel s přísadou, 2x střídavá nožní koupel, 1x zábal parafínový na ruce, 1x aroma amasáž částečná, 1x Oxygenoterapie, 1x lekce Nordic W\alking, denně vstup do hotelového bazénu), za příplatek základní vstup do Wellnesscentra (krytý bazén, whirlpool, Kneippův chodník, sauna finská a bio, pára, fitness).

Balíček 4

Cena pobytu Týden pro seniory (7 nocí) zahrnuje ubytování s polopenzí, procedury (uhličitá koupel, podvodní masáž, střídavá nožní koupel, klasická masáž, 1x parafínový zábal na ruce, 3x vstup do solné jeskyně), vstup do hotelového bazénu. Za příplatek navíc konzultace individuálního zdravotního stavu s lékařem (180,- Kč/os., resp. 270,- Kč/os. o víkendu). BONUS: od Po do Čt sleva 20 % na terapie Wellnesscentra.

Balíček 5

Cena pobytu Relax (2, 4 nebo 7 nocí) zahrnuje 2x, 4x nebo 7x ubytování s polopenzí (dle volby délky pobytu), procedury, denně vstup do Wellnesscentra Basic. Za příplatek navíc konzultace individuálního zdravotního stavu s lékařem (180,- Kč/os., resp. 270,- Kč/os. o víkendu). Procedury 2 noci: 1x uhličitá koupel, 1x klasická masáž částečná, 1x vstup do solné jeskyně; Procedury 4 noci: 1x uhličitá koupel, 1x klasická masáž částečná, 1x vstup do solné jeskyně, 1x parafínový zábal na ruce; Procedury 7 nocí: 1x uhličitá koupel, 1x klasická masáž částečná, 2x vstup do solné jeskyně, 1x parafínový zábal na ruce, 1x aroma masáž, 1x vířivá koupel dolních končetin.

Balíček 6

Cena pobytu Wellness pobyt (2, 4 nebo 7 nocí) zahrnuje 2x, 4x nebo 7x ubytování s polopenzí (dle volby délky pobytu), procedury, vstup do Wellnesscentra Inclusive. Za příplatek navíc konzultace individuálního zdravotního stavu s lékařem (180,- Kč/os., resp. 270,- Kč/os. o víkendu). Procedury 2 noci: 1x smyslová masáž částečná se zábalem, 1x relaxační koupel pro dva; Procedury 4 noci: 1x smyslová masáž částečná se zábalem, 1x relaxační koupel pro dva, 1x aroma masáž částečná; Procedury 7 nocí: 1x smyslová masáž částečná se zábalem, 2x relaxační koupel pro dva, 2x aroma masáž částečná, Kosmická loď.

Balíček 7

Cena pobytu Pobyt pro hobby sportovce (7 nocí) pro kondici a zdraví hobby sportovců zahrnuje 7x ubytování s plnou penzí - speciálně sestavenou sportovní dietu a pitný režim (nápoje namíchané z pramenu Prusík a koncentrátů přírodních ovocných šťáv - 5 druhů), 2x konzultaci s lékařem, 4x vstup do tělocvičny, procedury (2x léčebný tělocvik v bazénu, 1x nordic walking, 1x klasická masáž částečná, 1x uhličitá koupel, 2x solná jeskyně), 3x vstup do wellnesscentra nebo fitnesscentra, kloubní a výživové preparáty nejvyšší kvality, výživová a rehabilitační literatura.

Balíček 8

Cena pobytu Exclusive (2, 4 nebo 7 nocí) zahrnuje 2x, 4x nebo 7x ubytování s polopenzí (dle volby délky pobytu), procedury, vstup do Wellnesscentra Inclusive. Za příplatek navíc konzultace individuálního zdravotního stavu s lékařem (180,- Kč/os., resp. 270,- Kč/os. o víkendu). Procedury 2 noci: 1x perličková koupel s přísadou, 1x aroma masáž částečná; Procedury 4 noci: 1x perličková koupel s přísadou, 1x aroma masáž částečná, 1x klasická masáž částečná se zábalem; Procedury 7 nocí: 2x perličková koupel s přísadou, 2x aroma masáž částečná, 1x klasická masáž částečná se zábalem, 1x reflexní masáž plosky nohy.

Balíček 9

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Rekonstruovaný Spa Boutique hotel Löwenstein ****+ svým hostům nabízí léčení i odpočinek v designovém prostředí. Celý interiér hotelu je zařízen v elegantním a moderním stylu. Komfortní ubytování je pro hosty připraveno v 16 stylově vybavených apartmá čtyř kategorií, kombinujících moderní vzhled s použitím tradičních materiálů. V přízemí budovy se nachází rehabilitační centrum, které nabízí pestrou škálu léčebných a ozdravných procedur. Hotýlek je umístěný na okraji lázeňského parku. Původně byl otevřený v orce 1898 jako Hotel Café Continental, dnes nese jméno knížete Konstantina z Löwensteinu, který koupil lázně v r. 1937. Společné prostory hotelu se nacházejí v původním sklepení. Zde najdete vinný bar s nabídkou moravských vín a krb s pohovkou vyrobenou z kožešin divočáků ulovených v okolních lesích. Také zde najdete malovaný sklípek, kde jsou ráno nabízeny snídaně a přes den posezení. No a pro relax je zde stylové Spa s bylinnými procedurami a službami klasického balnea.

POLOHA

Konstantinovy Lázně leží na kraji Tepelské vrchoviny v nadmořské výšce 520 m n.m. v západních Čechách v jedné z ekologicky nejčistších oblastí. Nachází se 35 km západně od Plzně (směr Plzeň - Karlovy Vary) v průměrné nadmořské výšce 520 m v jedné z ekologicky nejčistší oblasti Čech. Lázně patří mezi nejmenší lázně v České republice. Příjemné místo k procházkám a relaxaci poskytuje Lázeňský park. Uprostřed lázeňského parku se nachází Kavárna a palačinkárna, která nabízí domácí moučníky a zmrzlinu, výběrovou kávu, kvalitní vína a jiné pochoutky. Přímo na místě si můžete prohlédnout kostel Panny Marie Lourdské. V blízkém okolí zve k návštěvě zámek Bezdružice, zřícenina významného hradu Krasíkov, hrad Gutštejn a další zajímavosti.l Lázeňský hotel Löwenstein se nachází najdete přímo v srdci Konstantinových Lázní. Na první pohled vás upoutá čistými liniemi, které byly při jeho realizaci upřednostněny. Lázeňský komplex dále tvoří: lázeňský penzion MÁNES, lázeňský hotel JIRÁSEK, lázeňský penzion PALACKÝ, lázeňský penzion PURKYNĚ, lázeňský hotel ALŽBĚIN DVŮR a další.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

snídaňová restaurace, vinný bar s krbem, projekce videa, salónek pro pracovní skupiny, Wi-Fi (zdarma), léčebně-rehabilitační centrum (masáže, aromatické a relaxační koupele), pro děti - postýlka a stolička, bezbariérový přístup, hotelová zahrada s posezením, výtah, půjčovna LP desek, parkoviště. Hosté hotelu mají neomezený vstup do Wellness centra Konstantin (vzdáleném 300 m).

VYBAVENÍ POKOJŮ

2lůžková Studia, 2lůžkové apartmány Standard, 2lůžkové apartmány Superior, 2lůžkové apartmány De Luxe, možnost 1 až 2 přistýlek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany, osobní váha), vybavený kuchyňský kout (varná deska, trouba, lednice, minibar, myčka), trezor, rádio, gramofon, budík, telefon, SAT-TV, klimatizace, žehlicí set, Wi-Fi (zdarma), balkón/terasa. Apartmá jsou inspirovaná měšťanskými byty počátku minulého století.

STRAVOVÁNÍ

dle výběru pobytu: snídaně, polopenze, za příplatek plná penze (snídaně - bufet, obědy a večeře - výběr ze 3 menu). Obědy a večeře jsou podávané v nově otevřeném Park restaurantu uprostřed lázeňského parku (Prusík - 300 m).

INDIKACE A LÉČBA

LÉČBA: od roku 1955 jsou lázně zaměřeny na prevenci, léčbu a rekonvalescenci při kardiovaskulárních chorobách a nemocech oběhového systému, nově pak na nemoci pohybového a nervového ústrojí. Nemoci oběhového ústrojí Ischemická choroba srdeční, stavy po infarktu myokardu, stavy po kardiochirurgických výkonech a PTCA, hypertenzní nemoc, onemocnění tepen dolních končetin, funkční poruchy periferních cév a stavy po trombózách, chronický lymfatický edém, stavy po rekonstrukčních a revaskularizačních operacích na cévním systému mimo srdce a hrudní aorty, stavy po perkutánní transluminární angioplastice, stavy po transplantaci srdce. Nemoci z poruchy výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí Diabetes mellitus Nemoci nervové Polyneuropatie s paretickými projevy, kořenové syndromy s iritačně-zánikovým syndromem, stavy po poraněních a operacích mozku, míchy a periferního nervstva, nervosvalová onemocnění primární, sekundární a degenerativní, syringomyelie s paretickými projevy. Parkinsonova nemoc. Nemoci pohybového ústrojí Revmatoidní artritis I. - IV. Stadia včetně juvenilní artritis, Bechtěrevova nemoc, ostatní séronegativní spondartritis, Reiterův syndrom, enteropatická artritis, mimokloubní revmatismus, difúzní onemocnění pojiva, bolestivé syndromy šlach, šlachových pochev, burz, úponů svalů nebo kloubů včetně nemocí z povolání, koxartróza, gonartroza, artrozy v ostatních lokalizacícgh, artropatie, chronický vertebrogenní syndrom, stavy po operacích s použitím kloubní náhrady, stavy po úrazech pohybového ústrojí a po ortopedických operacích včetně stavů po operacích meziobratlových plotének a stenóz kanálu páteřního, stavy po amputacích dolní končetiny, stupeň aktivity 1 až 4, kdy je pojištěnec vybavený protézou. Nemoci Onkologické - zhoubné nádory prsu a prostaty (1/I K, P) Procedury: CO2 koupele, suchá uhličité koupele, insuflace zřídelního plynu, perličková lázeň, vířivá lázeň DK, HK, střídavé nožní koupele, podvodní masáže, elektroléčebné výkony (ultrazvuk, DD proudy, biolampa, Träbertovy proudy, solux, rebox, magnetoterapie čtyřkomorová lázeň Phyaction), oxygenoterapie, inhalace, parafínové zábaly, lymfodrenáž přístrojová, motodlaha, manuální, klasické a reflexní masáže, LTV - individuální a skupinové cvičení, cvičení v bazénu, cvičná ergometrie, terénní kúry, měkké a mobilizační techniky.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

turistika a cykloturistika (450 km cyklotras), tenis, projížďky na koních, hřiště na pétanque, trasy na Nordic Walking, krytý rehabilitační bazén, dřevosochání, wellness centrum Konstantin 300 m (relaxační bazén, vířivky, Kneippovy chodníčky, aroma a finská sauna, parní lázeň, klidová zóna), fitness centrum, 5 km dlouhá in-line dráha, společenské akce (koncerty, besedy, přednášky, komentované procházky, taneční či hudební večery), společenské hry (karty, šachy, stolní hry).

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 009 786
dnes 8–19 h