Hotel Senator Mar Menor

  Španělsko, Murcie, La Manga del Mar Menor

SPECIÁLNÍ NABÍDKA pro seniory 55+ - Senator Mar Menor

    Španělsko, Costa Blanca, Costa Cálida, Murcie, La Manga del Mar Menor, Mar Menor
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Dotované zájezdy Mar Menor pro seniory 55+.

Mar Menor je dosud málo známá laguna, která leží ve španělské provincii Murcia. Tato laguna, nazývána “Mrtvým mořem Evropy”, je zajímavá tím, že je od Středozemního moře oddělena jen úzkým pruhem pevniny zvaným La Manga neboli “rukáv”. Přímo naproti letovisku La Manga se nachází příjemné městečko Los Alcazáres, které leží 24 km od města Cartagena a pouhých 5 km od mezinárodního letiště San Javier. Tato oblast vyniká svou lázeňskou historií a dodnes si zde můžete užívat termální léčby v místních lázních La Encarnación Spa Resort, které si stále zachovávají podobu starého lázeňského střediska. V letovisku se nachází krásná, dlouhá promenáda, která přímo svádí k večerním procházkám podél pobřeží, kde naleznete mnoho obchůdků, restaurací a barů na posezení u sklenice dobrého vína. Pokud máte rádi stará lázeňská městečka, která jsou okouzlující svou klidnou atmosférou, neváhejte a vyjdete se s námi do Los Alcazáres.

Spousta cestovatelů se do této oblasti vydává za léčivým bahnem, které je svým složením podobné bahnu Mrtvého moře v Izraeli a které blahodárně působí na tělo a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma, atd.

Klimatické podmínky, slanost moře a léčivé bahno jsou důvodem, proč je tato oblast oblíbenou a vyhledávanou destinací zvláště pro seniory! Pojeďte s námi na nový dotovaný zájezd na Mar Menor v rámci programu Španělsko pro seniory 55+.

Akce

+ hotel z oblíbeného žetězce PLAYASENATOR
+ ZDARMA shuttle bus na pláž
+ Polopenze vč. vody a vína k večeři
+ 50% SLEVA na vstup do SPA s vnitřním bazénem

Poloha

Senator Mar Menor Golf & Spa Resort **** je exkluzivní hotel, který se nachází v krásném prostředí vedle laguny Mar Menor v Los Alcázares. Hotel je umístěn přímo u profesionálního golfového hřiště o 18 jamkách. Centrum města Los Alcázares, kam se dostanete minibusem ZDARMA nebo místní dopravou (zastávka s pravidelným spojením každých 20 min. – 1 hodinu před hotelem), je vzdáleno cca 3 km a naleznete zde obchody, restaurace, bary a nákupní centra. Hotel je ideálním výchozím bodem k prozkoumání zajímavostí oblasti Costa Cálida, jako je San Pedro del Pinatar či přístavní město Cartagena. Tento 4-hvězdičkový moderní hotel Vám zajistí opravdu příjemný a klidný pobyt

Hotel patří pod velmi oblíbený řetězec Playa Senator, který znáte z naší nabídky (např. Playa Bonita na Costa
del Sol nebo Playaballena na Costa de la luz nebo Playa Almuňecar na Costa Tropical).

Vybavení hotelu

Hotel disponuje 85 pokoji a 174 velkolepými apartmány. Dále je zde recepce 24h., venkovní bazén obklopený exotickými zahradami, dětský bazén, výtah, posilovna a lázeňské centrum Sediao Senzia (za poplatek - klienti mají slevu 50% na vstup do hotelových SPA s vnitřním bazénem s vodou ze salin Mar Menor s 210 gr./l. koncentrace (vstup 16 Eur, se slevou tedy 8 Eur). Dále v hotelu najdete Wi-Fi zdarma, bar a restauraci, konferenční prostory.

Vybavení pokoje

Komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, fénem, TV, telefonem, minibarem a trezorem (za poplatek) klimatizací. Všechny pokoje i apartmány mají balkon nebo terasu.

Apartmány za příplatek:
a) APARTMÁN S 1 LOŽNICÍ – disponuje jednou ložnicí s postelí 1,50x1,90 m a pohovkou 1,30x1,80 m, která je v obývacím pokoji. Tento typ apartmánu také nabízí plně vybavenou kuchyň. TV 43. Maximální obsazenost 2 osoby.
b) APARTMÁN SE 2 LOŽNICEMI – tento apartmán má jednu ložnici s postelí 1,50x1,90 m a druhou ložnici se dvěmi postelemi 0,90x1,90 m každá. Disponuje také obývacím pokojem s pohovkou 1,30x1,80 m. Apartmán nabízí plně vybavenou kuchyň. Maximální obsazenost 4 dospělé osoby.

Stravování

POLOPENZE formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři.

Pláž

Hotel se nachází vedle laguny Mar Menor a nejbližší přístupná písečná pláž Mar Menoru je cca 3 km. Na pláž je pro naše klienty zajištěna doprava minibusem ZDARMA nebo lze využít i místní dopravu (zastávka s pravidelným spojením každých 20 min. – 1 hodinu před hotelem)..

"

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 015 233
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací