St. Lachlan Hotel & Suites

  Srí Lanka, Gampaha, Negombo

St. Lachlan Hotel & Suites

    Srí Lanka, Negombo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Příjemný zrekonstruovaný hotel za rozumnou cenu a s vynikající kuchyní.

Poloha

hotel ve velmi dobrém poměru kvalita ku cena se nachází blízko restaurací, barů a obchodů. Hlavní město Colombo je vzdálené cca 40 km jižním směrem a transfer z mezinárodního letiště trvá cca 20 min. Písečná pláž je vzdálená cca 5 min. chůze

Stravování

snídaně

Ubytování

10 deluxe pokojů je vybaveno klimatizací, telefonem, LED televizorem, DVD přehrávačem a minibarem a zařízením k přípravě kávy či čaje. K dispozici společná terasa pro všechny pokoje, ale každý pokoj má své posezení. Nadstandardní ubytování v 6 suitech, které mají kuchyň s plynovým vařičem (nádobí na vyžádání)

Vybavení

Zařízení hotelu: za poplatek Wifi po celém hotelu včetně pokojů, obchod se suvenýry, restaurace, bar.

Aktivity a zábava: venkovní bazén se sluneční terasou (lehátka a slunečníky k dispozici), exkurze

Výlety

Výlety k zakoupení na místě: skalní pevnost Sigiriya + jeskynní chrámy v Dambulle 130 USD/os., deštný prales Sinharaja 180 USD/os., safari v národním parku Uda Walawe 195 USD/os., město Kandy vč. návštěvy posvátného chrámu Buddhova zubu + botanická zahrada Peradeniya + sloní útulek Pinnewala 125 USD/os., safari v národním parku Yala + koloniální pevnost v městě Galle 225 USD/os. Uvedené ceny zahrnují transport klimatizovaným vozem, licensovaného anglicky mluvícího průvodce/řidiče a vstupy. Příplatek za česky mluvícího průvodce 120 USD/den. Ceny platí při účasti 2 osob, organizovány jsou na individuální bázi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

St. Lachlan Hotel & Suites ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 406
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-st-lachlan-hotel-suites-negombo-sri-lanka-z889406/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací