Hotel Smokovec

Slovensko, Východní Slovensko, Starý Smokovec

Starý Smokovec - Hotel SMOKOVEC

    Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

nachází se přímo pod úpatím Slavkovského štítu v nejstarší osadě ve Starém Smokovci.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, Wi-Fi (zdarma), restaurace, kavárna, salónek, sál, konferenční služby, relax centrum (bazén 10x5 m, 2 sauny, masáže), parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 až 4lůžkové pokoje, 2lůžkové apartmány (popis a ceny na vyžádání), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), telefon, rádio, TV-SAT, chladnička, minibar, Wi-Fi (zdarma, některé pokoje bez dosahu), balkón (některé pokoje).

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet). Ve středisku je samoobslužná restaurace Bistro, kde si mohou klienti docházet na obědy a večeře (v čase od 11:00 do 19:00 hod.).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

stolní tenis, kulečník, kuželky. Sport: v okolí - značené trasy pro pěší, vysokohorskou a cykloturistiku, jízda na koních, tenisové kurty, termální koupaliště Aquacity (4 km), běžecké a sjezdové lyžování (ski areály: Starý Smokovec, Hrebienok, Jamy - Tatranská Lomnice, Lopúšná dolina, Štrbské Pleso). SKI AREÁL Starý Smokovec - Hrebienok - 3 sjezdovky, 2 osvětlené a s umělým zasněžíváním, celková délka sjezdový tratí je 4 415 m, sáňkařská dráha, lyžařská škola pro děti i dospělé. Středisko Tatranská Lomnica - nejvýše položené lyžařské středisko na Slovensku. Sport v zimě - z výšky 2200 m. n. m. sjedete přes Lomnické sedlo do nově otevřeného bufetu na Skalnatém plese a pak 5,5 km dlouhou sjezdovkou do Tatranské Lomnice. V Tatranské Lomnici je vytvořeno celkem 9,5 km sjezdových tratí, kabinová lanovka na Skalnaté pleso, sedačková lanovka do Lomnického sedla, lyžařský vlek ve středisku Jamy. Nezapomenutelným zážitkem je výjezd visutou lanovou dráhou na druhý nejvyšší tatranský vrchol - Lomnický štít (2634 m. n. m). Sport v létě - procházky v okolí Tatranské Lomnice pro vysokohorské túry do Skalnaté doliny, Huncovské kotlinky, Doliny bílé vody, do masívu Lomnického a Kežmarského štítu, výlety do Belianské jeskyně, Javoriny a Ždiaru. Návštěvníkům je k dispozici jezdecká dostihová trať, fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty, půjčovna horských kol, minigolf s parkovou úpravou, kino, galerie.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 219 547
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací