SPA Resort St. Ivan Rilski Hotel

  Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko

ST.IVAN RILSKI SKI & SPA RESORT

    Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Luxusní čtyřhvězdičkový komplex St.Ivan Rilski se nachází v nejznámějším bulharském lyžařském středisku Bansko. Leží cca 1200 m od historického jádra města a cca 800 m od kabinové lanovky. Zdarma je zajištěna autobusová doprava (Shuttle Bus). Hotel byl postaven v charakteristickém alpském stylu, spojeném s tradičními prvky a je skutečným rájem pro ty, kteří hledají pohodlí, klid a krásnou atmosféru. Najdeme zde SPA centrum, které má jeden z největších krytých bazénů ve městě a 4 luxusní bytové domy. Moderní hotelový komplex byl v roce 2013 renovován a nabízí recepci, salónek s Wi-Fi (zdarma)), výtah, místnost s TV, hernu, jídelnu na snídaně a restauraci a la carte, bar a lyžárnu. Pro hosty, kteří přijedou vlastním autem, je k dispozici hlídané parkoviště zdarma.

Informace o lyžařském středisku Bansko:
Bulharská oblast Bansko je jedním z nejznámějších a nejmodernějších zimních sportovních center ve východní Evropě. Tato SKI AREA disponuje 16 vleky a nabízí pestrý výběr sjezdovek. 48 km a nachází se ve výšce až 2 560 m.
Lyžařský areál je rozdělen do tří lyžařských stanic, které jsou spolu propojeny sjezdovkami. Jejich délka je 48 km a nachází se ve výšce 2.560 m. Zajímavostí je, že se zde nachází světově nejdelší sjezd. Z nejvyššího bodu SKI AREY - vrcholu Todorka se sjede celkem 16 km a překoná se 1570 výškových metrů až do údolí. Pro běžkaře má oblast Banska k dispozici 5 km krásně upravených tratí. Pro nelyžující turisty nabízí Bansko různé výlety po zimní krajině, výlety na sněžnicích a pro lyžaře noční lyžování na sjezdovce do údolí. Velmi oblíbená je zde úzkokolejka, která jezdí několikrát denně a je velmi oblíbená.

Vybavení hotelu

Komfortně zařízené pokoje mají sprchu s WC, satelitní TV, telefon, fén na vlasy, některé mají i minibar (za poplatek), připojení na internet (zdarma) a u některých je také balkon.
Typy ubytování: 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, Studio 2+1, Apartmán 2+2

Stravování

Restaurace Mehana Chanove - typická bulharská restaurace s tradičními bulharskými pokrmy
Moderato - bulharská, italská, mezinárodní kuchyně
Lobby bar - drinky, koktejly, lehké občerstvení

Sport a zábava

Prostorný krytý bazén s přirozeným denním světlem
Jacuzzi
Masáže a SPA terapie
Relaxační zóna
Finská sauna
Infračervená sauna
Parní lázeň
Hammam
Kbelík s ledem
Masážní skříně

Pro děti

Kolébky/dětské postýlky zdarma
Přistýlky (za příplatek)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

SPA Resort St. Ivan Rilski Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 422
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací