Hotel Studia Margarita

Řecko, Korfu, Barbati

5/5

studia Margarita

  Řecko, Korfu, Barbati
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

V severovýchodní části Korfu se rozprostírá nejrozlehlejší pohoří ostrova se svou nejvyšší horou – Pantokratorem (906 m). Na jejím úpatí se rozprostírá klidné letovisko Barbati se svou malebnou přírodou a průzračným mořem. Pantokrator se tu majestátně tyčí do výšky a spolu s azurovým mořem vytváří okouzlující panorama. Svou poklidnou atmosférou láká toto středisko především rodiny s dětmi a páry, které hledají vytoužený odpočinek a pohodu, nicméně najde se tu něco skutečně pro každého.

Stravování

vlastní - Vlastní. Možnost dokoupení večeří nebo polopenze na místě. Cena večeře je 13 eur/osoba/den, polopenze je za 16 eur. Snídaně je kontinentální, proto polopenzi tolik nedoporučujeme, ale večeře jsou bohaté, klienti mají výběr z českého jídelního lístku a to 1 z 10 předkrmů, 1 z 20 hlavních jídel a desert, kávu, či zmrzlinu - také výběr. Restaurace je 350 m od domu.

Ubytování

studia - Apartmánový dům nabízí dvoulůžková studia, každé studio má vybavený kuchyňský kout (lednička, vařič, základní nádobí), sociální zařízení (sprcha, WC) a balkon. Nabízené pokoje mají výhled na moře v ceně. Klimatizace je možná za příplatek 5 Euro/den/pokoj. Možnost wi-fi připojení zdarma.


Oblázková pláž se nachází 250 metrů od domu. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Studia Margarita
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 477
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Korfu

5/ 5 6 recenzí

Claire červenec 2016 Korfu je ráj :). Úžasné prostorné ubytování, nádherný výhled na moře, blízko na pláž, k dispozici bazén. ... celá recenze

alajira září 2015 Margarita. Dům je prostorný, okolí upravené a čisté, hodně zeleně, majitel je ochotný a příjemný. Městečko je klidné, není zde promenáda s ob... celá recenze

VM srpen 2015 Korfu nezklame. Ubytování v čistém a skvěle situovaném apartmánovém domě nemělo žádnou vážnou chybu. Dostačující úklid co 2. den, možnost využití ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-studia-margarita-korfu-recko-z1196477/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací