Hotel Studia Rosa

Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori

4/5

Rosa

  Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Nabízíme Vám dovolenou v kraji Pieria, v městečku Nei Pori na nejjižnějším cípu Olympské riviéry. Jedná se o nově vystavěné klimatické lázně, stranou dopravního ruchu, s dostatečnou sítí služeb a obchodů. Široká písečná pláž lemovaná promenádou se táhne podél celého městečka. Tradičně je nositelem Modré vlajky.
Koupání v Egejském moři se nic nevyrovná - průzračně čistá voda je po celou sezonu příjemně teplá a je vhodná jak pro děti, tak i dospělé, k vodním sportům i rybolovu.
Ideální poloha letoviska Vám umožní vydat se po stopách přírodních krás, pověstí a historie starého Řecka. Nei Pori se nachází na jižním úpatí pohoří Olympu, můžete se vydat na pěší túry do Olympského národního parku nebo využít kola k cykloturistice, nedaleko je geomagnetická anomálie Magnetico s porušenou zemskou přitažlivostí a celá tato oblast byla bájným sídlem Olympských bohů a hora Mytikas ( 2917 m ) je trůnem boha Dia. Současné severní Řecko je původním Makedonským královstvím odkud Alexandr Veliký dobyl ' celý ' svět. A hlavní město Řecka - Atény pohodlně navštívíte během jednodenního autobusového výletu.

Stravování

vlastní - individuální vaření nebo možnost stravování v místních restauracích

Ubytování

studia - Tradiční řecký apartdům nacházející se cca 250 m od pláže. Kousek od centra Nei Pori. 2lůžková studia v horním patře domu s možností přistýlky jsou vybavena kuchyňským koutem (lednička, vařič, nádobí), sociálním zařízením a balkónem. Klimatizace za příplatek.


Pláž široká písčitá s velmi čistou vodou a dobrým přístupem, vhodná i pro děti, slunečníky a lehátka za poplatek.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 468 580
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Olympská riviéra

4/ 5 6 recenzí

Alice červen 2019 Pěkné městečko. Městečko 2 km dlouhé, spousta obchodů a občerstvení. Krásné pláže, levné lehátka, velký výběr výletu. Městečko postavili američané... celá recenze

RADIM srpen 2017 Studio rosa. Místo pobytu dokonalé krásné všem doporučuji. Určitě se tam ještě vrátíme ... celá recenze

Nikola Sl. červenec 2017 Báječná dovolená. Nádherné pláže, výborní lidé, krásné město, prostě nádhera... celá recenze

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací