Hotel Studio Hrabovská Dolina

Slovensko, Střední Slovensko, Ružomberok

Studio Hrabovská Dolina

  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Velká Fatra, Ružomberok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Úvodní popis

Pckód objektu: 5291
Letní sezóna:
Nově zrekonstruované studio v apartmánovém domě, které se nachází v Hrabovské dolině. Místo je díky své poloze a čistému horskému vzduchu ideální jak pro milovníky aktivní tak i pasivní dovolené. Možnost vypůjčení motokár, posezení u ohniště, pro děti k dispozici prolézačky a houpačky. Koupání je možné buď v místním jezeře nebo v blízkých termálech Lúčky a Bešeňová. Ubytování je situováno na klidnou stranu s výhledem na oboru s muflony. Přímo v apartmánovém domě je možnost zajištění stravování.
Zimní sezóna:
Nově zrekonstruované studio v apartmánovém domě, které se nachází v Hrabovské dolině. Místo je díky své poloze a čistému horskému vzduchu ideální jak pro milovníky aktivní tak i pasivní dovolené. 100 metrů od apartmánu se nachází lanovka. V apartmánovém domě je možnost úschovy lyží. Ubytování je situováno na klidnou stranu s výhledem na oboru s muflony. Přímo v apartmánovém domě je možnost zajištění stravování.

Popis objektu

obytná plocha 40 m2, bezbariérový přístup, Místnosti: přízemí: studio (31 m2, 1 x manželské lůžko, 1 x rozkládací křeslo - přistýlka, počet míst u jídelního stolu: 4, kuchyňský kout, jídelní kout, bar, terasa - 20 m2, výhled: na krajinu), koupelna (wc, sprch. kout, umyvadlo, terasa, výhled: na krajinu)

Vybavení objektu

lednička 1, mikrovlnná trouba, varná konvice, LCD TV, satelit, rádio, Internet wifi v ceně (v celém resortu + přístup na internet v televizi), typ vytápění: elektrika ústřední (kotel v domě - obsl.pronajímatel), (podlahové topení, v koupelně radiátory + topení podlahové topení), Ohřev vody: elektrický bojler, možnost kouření: ne

Exteriér

letní parkování za poplatek u objektu (20 m od objektu, otevřené hlídané u objektu), zimní parkování za poplatek u objektu (20 m od objektu, otevřené hlídané u objektu), druh pozemku: příroda, oplocení: otevřený

Další vybavení

ohniště ano, zahradní nábytek ano, kóje na lyže, posezení ano

Okolí

Autobus: 50 m
Běžecké tratě: (délka tratí 10 km, 20 km, 30 km) 100 m
Doktor: Ružomberok 2 km
Hřiště: 100 m
Jezero: 100 m
Kabinková lanovka: 100 m
Lyžařská škola: (přímo u ubytovacího areálu)
Lyžařský vlek: 100 m
Obchod: 1 km
Pošta: Ružomberok 2 km
Restaurace: (přímo v apartmánovém domě)
Rybolov: (přímo u objektu) 100 m
Sáňkařská dráha: 100 m
Sjezdovka: 100 m
Svah pro děti: 100 m
Termální koupaliště: Lůčky 7 km
Termální koupaliště: Bešeňová 12 km
Vlak: Ružomberok 3 km
Zorbing: 100 m

domácí zvíře

Ne

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 443 238
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací