Sueno Belek Golf Hotel & Spa

  Turecko, Belek

Sueno Golf Belek

    Turecko, Belek, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Příjemný hotel zaměřený především na golf, který není ochuzen o plážovou část s velmi dobrými službami. Doporučujeme milovníkům aktivní dovolené ve spojení s rodinným pobytem.

Přehled

jedinečná poloha golfový hotel SPA lázně (1 320 m2) 6 á la carte restaurace

Stručná poloha

rozloha 1 472 000 m2 přímo u vyhlášeného golfového hřiště 400 m od privátní dlouhé písečné pláže 30 km od letiště 5 km od Beleku

Poloha

golfový 5* hotel postavený na obrovském pozemku o rozloze 1.472.000 m2 s jedinečnou polohou přímo u vyhlášeného hřiště a v pěší vzdálenosti od privátní 400 m dlouhé písečné pláže s Modrou vlajkou čistoty s veškerým zázemím a velkým molem. Hotel se skládá z šestipodlažní hlavní budovy a na pláži má bazén, dětský klub, restauraci a několik sportovišť. Letiště je vzdálené 30 km, vesnička Kadriye 3 km a Belek 5 km.

Pojmenování

Bazény

Popis

K hotelu patří vyhřívaný venkovní a vnitřní bazén u Spa (360m2), dětský bazén (20m2), bazén na pláži (200m2) a jěště jeden dětský bazének (15m2).

Vybavení hotelu

hotel (XI/2007) má 174 prostorných pokojů - 86 Standard, 71 Senior pokojů (30-35m2) a 17 různých suit (50-95m2). Je vystaven v moderním duchu a najdete zde prostornou vstupní loby s recepcí, golfovým obchodem, hlavní a 6 á la carte restaurací (francouzská, japonská, indická, mexická, ilalská a rybí) a asi 8 barů či snacků. K hotelu patří vyhřívaný venkovní a vnitřní bazén u Spa (360m2), dětský bazén (20m2), bazén na pláži (200m2) a jěště jeden dětský bazének (15m2), dva amfiteátry s pravidelnými animacemi, malý dětský klub na pláži (4-12 let), kino, 2x18 jamkové hřiště PGA Pines a Dunes, driving range, 3 fotbalová hřiště, 2 tenisové a 1 basketbalový kurt, stolní tenis, kulečník,boccia, šipky, lukostřelba, kurt na plážový volejbal, místnost na elektronické hry a kvalitně vybavené fitness. Hotel má vlastní lázně SPA (1.320 m2) s 8 masážními místnostmi, saunou, párou, tureckými lázněm a pořádá pravidelné celodenní animační programy i večerní představení. Slunečníky, lehátka i ručníky zdarma v celém areálu hotelu i na pláži, kam se klienti dostanou pěšky či je hotel pravidelně vozí minibusem. V hotelu je rovněž prádelna, několik obchodů, lékařská služba, půjčovna aut i kol.

Vybavení pokoje

moderní prostorné pokoje s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení s vanou (župan a přezůvky), vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, wifi internet, minibar, konvici na čaj a kávu, trezor, balkon a podlaha je kryta kobercem.

Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky

moderní prostorné pokoje s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení s vanou (župan a přezůvky), vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, wifi internet, minibar, konvici na čaj a kávu, trezor, balkon a podlaha je kryta kobercem.

Stravování

Ultra All inclusive.

Názor CK

příjemný hotel zaměřený především na golf, který není ochuzen o plážovou část s velmi dobrými službami. Doporučujeme milovníkům aktivní dovolené ve spojení s rodinným pobytem.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Sueno Golf Belek *****
Lokalita dle pořadatele: Belek, Belek
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sueno Belek Golf Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 613 107
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sueno-golf-belek-belek-turecko-z2613107/1643088322/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Sueno Golf Belek
    Turecko, Belek, Turecká riviéra

Cena
49 690 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 613 107

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
49 690 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
29 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč