Hotel Sultan Sipahi Resort

Turecko, Alanya, Kleopatřina pláž

4/5

Sultan Sipahi Resort Hotel

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kleopatřina pláž
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Krásna Kleopatrina pláž a bohatý program s množstvom aktivít pre deti aj pre dospelých sú hlavné benefity prečo navštíviť tento hotel.
Poloha:
Hotel je vybudovaný priamo v rušnom a obľúbenom stredisku Alanya pri pobreží Stredozemného mora. Široké možnosti nákupov sú priamo v hoteli, ako aj v jeho blízkosti. Od samotného historického centra Alanye je hotel vzdialený iba 1 km. Do centra sa dostanete miestnou dopravou, tzv. 'dolmušom'. Od medzinárodného letiska v Antalyi je hotel vzdialený 116 km a od centra Antalye 130 km.
Vybavenie:

5- poschodová hlavná budova, 2 vedľajšie 5- poschodové budovy, 215 izieb, 4 výťahy, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia, 3 bary, 2 vonkajšie bazény, vonkajší detský bazén, vnútorný bazén, tobogany, denné a večerné animácie, miniklub (4 - 12r.), detské ihrisko, mini disco, fitnes, aerobik, aquagymnastika, volejbal, stolný tenis, boccia, plážový volejbal, šípky, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: SPA centrum, masáže, píling, tenisové kurty, biliard, basketbal, futbal, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (15 - 25m2, max. 2+1), za deti sú v tomto hoteli považované osoby do 12r., eco izby (cenovo zvýhodnené, max. 2+1), large izby (max. 3+0), rodinné izby (max. 4+0), individuálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, minibar (denne dopĺňaný vodou), balkón. Za poplatok: WiFi, trezor.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 10:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, polnočné občerstvenie 23:00 - 23:30, snack 11:00 - 15:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, lobby bar 10:30 - 23:00, bar pri bazéne 10:30 - 23:00, plážový bar 10:30 - 18:00, miestne alkoholické, nealkoholické a niektoré importované nápoje. Za poplatok: čerstvé ovocné šťavy, importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Len 50 m od hotela sa rozprestiera známa piesočnato - kamienková Kleopatrina pláž na ktorú sa dostanete cez miestnu komunikáciu. Plážový servis ako sú lehátka, slnečníky, matrace, osušky, plážový bar a široká ponuka vodných športov sú k dispozícii za poplatok.

Sultan Sipahi Resort

Základní cena zahrnuje

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČ 46915206.
Název hotelu dle pořadatele: Sultan Sipahi Resort Hotel ****
Lokalita dle pořadatele: Alanya, Alanya mesto
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sultan Sipahi Resort
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 600 528
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 32 recenzí

Miluse září 2021 Milusr Jursikova. Ale jo ... celá recenze

Vera září 2021 Super dovolená. Právě jsme v tomto hotelu, okolí nádherné, večer hlavní třída se spoustou obchodů. Jídlo výborné, každý den jiná tématická večeře ... celá recenze

Roman Haviřov srpen 2021 Hodnocení. Hotel na první dojem ujde. Hlavně se nenechejte ubytovat v 5 patře tam cpou čechy.. Já jsem napsal v turečtině a angličtině do vou... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Sultan Sipahi Resort Hotel
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kleopatřina pláž

Cena
787 EUR/os
(19 380 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 600 528

Zájezd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
758,3 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-5 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 6 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-11 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 12 rokov
0
199 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
26,55 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
17,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
22,5 EUR