Hotel Summer Sun Apartments

  Řecko, Kefalonia, Skala

4/5

Summer Sun

    Řecko, Kefalonia, Skala
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Pojeďte s námi v roce 2019 na dovolenou na řecký ostrov Kefalonie, který je největším pokladem na modré hladině Jónského moře, často nazývaný jako Odysseovo království, kam naše cestovní kancelář pořádá zájezdy již od roku 2011 do penzionu Summer Sun. Penzion SUMMER SUN leží 300 m od široké písčité pláže v letovisku Skala, která je částečně kryta borovicemi. V těsné blízkosti penzionu nestojí žádné další objekty, což zaručuje naprostý klid. Studia pro 2–3 osoby a apartmány pro 3–5 osob jsou vybaveny kuchyňským koutem, soc. zařízením, balkónem/ terasou s výhledem na moře a překrásný východ slunce, TV, trezorem zdarma a klimatizací za poplatek. Bazén je možné využít v klubu přímo na pláži nedaleko penzionu při konzumaci nápoje. Do centra letoviska Skala se dostanete cca 10-ti minutovou procházkou podél pobřeží, kde se nachází i dětský park. Na pláži si najdete místo, kde bude i v hlavní sezóně soukromí. Na své si přijdou i milovníci vodních sportů a potápění. Jednolůžkové studio (na dotaz) + 360 Kč/noc. Apartmán obsazen 2 osobami + 250 Kč/noc. (červenec, srpen) Apartmán obsazen 2 osobami + 125 Kč/noc. (květen, červen, září) Možnost dokoupení stravování: večeře 400 Kč/noc, polopenze 550 Kč/noc. Vzhledem k výhodnosti platby v eurech doporučujeme objednat a zaplatit stravování až na místě pobytu. Výše pobytové taxy platné od 1.1.2018 v Řecku je pro studia a apartmány 0,50 €/noc/pokoj. Další informace najdete zde. Možnost zapůjčení auta od 30 euro/den - cena platí při objednání do 01. 05. 2018 (více info v CK). Vzdálenost z letiště: Kefalonie (letiště) - Skala 50 km. Přibližné časy odletů 2019 zde. Ceník aut pro sezonu 2019 zde (lze objednávat do 30.04.2019).

Letovisko

Pojeďte s námi v roce 2019 na dovolenou na řecký ostrov Kefalonie, který je největším pokladem na modré hladině Jónského moře, často nazývaný jako Odysseovo království, kam naše cestovní kancelář pořádá zájezdy již od roku 2011 a navštivte s námi letovisko Skala. Letovisko Skala s písčitou pláží a křišťálově čistým mořem se nachází na jihovýchodě ostrova. Pláž je lemována piniovými stromy, které ve žhavém slunci poskytují příjemný stín. Pokud budete nabaženi koupáním a sluněním, můžete si vybrat ze zajímavé nabídky vodních sportů. V letovisku se nachází velké množství kavárniček a taveren. Naleznete i obchůdky s místními produkty a suvenýry. Milovníci historie mohou navštívit ruiny románské vily ze 3. století, zbytky Apollonova chrámu, který se nachází nedaleko letoviska nebo kostelík Ag. Georgios. Vzdálenost z letiště: Kefalonie (letiště) - Skala 50 km.

Ostrov

Pojeďte s námi v roce 2019 na dovolenou na řecký ostrov Kefalonie, který je největším pokladem na modré hladině Jónského moře, často nazývaný jako Odysseovo království, kam naše cestovní kancelář pořádá zájezdy již od roku 2011. Nespoutaná příroda, křišťálově čisté moře, smaragdově zelené lesy, zlaté pláže, vzrušující scenérie, bezstarostná atmosféra a klid vyzařující z místních obyvatel vytváří dokonalou harmonii tohoto ostrova. Kefalonie je jedním z největších ostrovů v Jónském moři s rozlohou 780 km?. Nachází se mezi ostrovy Lefkada, Ithaka a Zakynthos. Hlavním městem ostrova je město Argostoli. Město skýtá náměstíčka vyzdobená sochami. Široké, stromy lemované promenády nabízejí posezení v tavernách a kavárnách, úzké, klikatící se uličky směřující do kopců a žijící přístav. Ostrov je značně rozmanitý a členitý. Východní pobřeží ostrova je přístupnější, zatímco západ ostrova je hornatý a strmý. Kefalonie je jedním z nejhornatějších ostrovů v Jónském moři s nejvyšší horou Ainos měřící 1 628 m. Ostrov nabízí k prozkoumání i takové oblasti, jakými jsou krasové jeskyně a podzemní cesty s vyvěrajícími minerálními prameny. V létě je živo nejen ve městě a na plážích. Ve večerních hodinách si můžete v barech či tavernách poslechnout řeckou hudbu. Najdete zde také vzdálená zákoutí, kde si můžete vychutnat klid a pohodu daleko od světel a ruchu městského života.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Summer Sun Apartments **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 182 512
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Kefalonia

4/ 5 1 recenzí

hugo září 2016 Ideální odpočinek. klid ale i nabídka vyžití, penzion s krásnou vyhlídkou na moře, trochu málo nádobí a tvrdé, vrzající postele, ale okolí Vás tak un... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-summer-sun-kefalonia-recko-z1182512/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací