The Beachfront Hotel

  Turecko, Marmaris

Sunprime Beachfront

    Turecko, Dalaman, Marmaris
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Hotel je hezky zařízen a nabízí mnoho různých služeb, které hostům zpříjemní pobyt. Je tady například restaurace a bar. Díky WiFi ve společných prostorách (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (zdarma). Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v bazénu a venkovním bazénu. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například fitness studio, stolní tenis, jógu, aerobik, spa a masáže. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Beachfront Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 353
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sunprime-beachfront-dalaman-turecko-z1466353/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací