Sunset Beach Hotel

  Gambie, Banjul a okolí, Kotu

Sunset Beach Hotel

  Gambie, Banjul a okolí, Banjul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Komfortní hotel obklopený exotickou zahradou, který se skládá z několika nízkopodlažních budov rozmístěných kolem bazénu. Celý areál doplňují dokonale zakomponované palmy, tropické stromy a množství květin. Svůj název získalo místo podle okouzlujících romantických západů slunce, které můžete pozorovat z terasy hotelové restaurace. Hotel se nachází v blízkosti nákupního centra Bengdula v městečku - Kotu a golfového hřiště (18 jamek), v klidné oblasti, příznivé pro procházky a pozorování četných druhů ptáků. Vzdálenost od letiště cca 20 km, transfer trvá cca 40 min..

Pláž

Hotel se nachází na široké písečné pláži s pozvolným sestupem do oceánu. Bezplatný plážový servis je zajištěn.

K dispozici pro hosty

Recepce, hotelová hala, hlavní restaurace (s grilem) se stoly k dispozici i venku, kavárna a masážní studio. Bazén pro dospělé se sladkou vodou, dětské brouzdaliště, sluneční terasa. Slunečníky a lehátka u bazénu zdarma.

Internet

Internet v celém hotelu (zdarma), ale nejlépe funguje na recepci..

Stravování

All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Nealkoholické nápoje a místní lihoviny v ceně.

Sportovní a animační program

Hotel pořádá večerní animační programy a sportovní aktivity během dne. V areálu je k dispozici plážový volejbal, vodní pólo a stolní tenis. K dispozici jsou masáže a kosmetické procedury (za příplatek). Skvělá poloha pro jogging na pláži..

Místní kategorie
***
Názor CK

Tento vynikající, romantický podnik si získal mnoho stálých zákazníků. Je považováno za velmi bezpečné a místní obyvatelé v okolí jsou velmi přátelští a nevtíraví, doporučují se procházky po pláži. Hotel získává nejvyšší příčky také za svou skvělou polohu a výborně pracující personál, pro který je každý zákazník na prvním místě. Chloubou restaurace je ocenění získané v soutěži kuchařů. Příjemné je i ubytování v hotelu.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu (do doby odhlášení), transfer na letiště, návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunset Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 945
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sunset-beach-hotel-banjul-a-okoli-gambie-z2705945/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).