Sunshine Rhodes Hotel

  Řecko, Rhodos, Ialyssos

3/5

Hotel SUNSHINE RHODES

    Řecko, Rhodos, Ialyssos, Rhodos západ
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel SUNSHINE RHODES

ŘECKO - RHODOS - IALYSSOS

Poloha: Rozlehlý hotelový komplex s vysokou kvalitou poskytovaných služeb, sestávající z hlavní budovy a 7 vedlejších bloků, je situován přímo na písčito-oblázkové pláži, 800 m od centra antického městečka Ialyssos, které láká své návštěvníky jedinečným propojením moderního a starověkého Rhodosu s řadou obchůdků, kaváren a taveren. Hotel vhodný pro rodiny s dětmi i náročnější klientelu, je od hlavního města ostrova vzdálen 7 km. V blízkosti hotelu zastávka místní autobusové dopravy.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, klimatizovaná hlavní restaurace, italská á la carte restaurace, taverna Zorbas, hlavní bar, bazénový bar Aphrodite, bazénový bar Thalassa, 3 venkovní bazény (jeden z nich s dětskou částí a skluzavkami), dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, parkoviště, zahrady, venkovní divadlo, dětské hřiště, vnitřní i venkovní hrací plocha, sauna, plážové hry, boccia, venkovní tělocvična, šipky, aerobic, lukostřelba, minigolf, vodní aerobic, vodní polo, večerní programy (řecký večer, 2x týdně živá hudba, hudební vystoupení v divadle). Zdarma: animační programy, mini club, dětské hřiště, volejbal, fitness, stolní tenis, minigolf, sauna, tenisové kurty (bez osvětlení). Za poplatek: internetová kavárna, elektronické hry, hlídání dětí, salon krásy Aphrodite (kadeřnictví, nehtové studio, masáže, ošetření pleti), lékař, minimarket, obchod se suvenýry, půjčovna aut, motocyklů a horských kol, windsurfing, lekce potápění.  
Pokoje: Komfortní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, telefonem s přímou volbou, miniledničkou (láhev vody po příjezdu zdarma), trezorem (za poplatek), WiFi přístupem na internet (zdarma), koupelnou se sprchou, WC a fénem, balkonem či terasou. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.

Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.00-10.00), pozdní snídaně (10.00-10.30), obědy (12.30-14.30), večeře (19.00-21.30) formou bufetu v hlavní restauraci, výběrem z menu v á la carte restauraci či taverně (19.00-21.30). Občerstvení v průběhu dne – čerstvé saláty, teplé i studené snacky, čerstvé ovoce, zmrzlina (12.30-16.00) v taverně, odpolední káva, čaj a zákusky (17.00-18.00). Neomezená konzumace místních alkoholických i nealko nápojů v hlavním baru (17.00-1.00), bazénovém baru Aphrodite (10.00-18.00), bazénovém baru Thalassa (9.00-1.00) i v hlavní restauraci během jídel.

Pláž: Dlouhá písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře leží přímo před hotelem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, plážové osušky na vratnou zálohu 10 Eur, široká nabídka vodních sportů (vodní lyže, kitesurfing, windsurfing, potápění – 15 km od hotelu) za poplatek.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, asistenční službu, pojištění CK proti úpadku.
  • 11x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, asistenční službu, pojištění CK proti úpadku.
  • 10x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, asistenční službu, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • - cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel SUNSHINE RHODES ****
Lokalita dle pořadatele: Rhodos, Ialyssos
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunshine Rhodes Hotel ****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 608 050
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 26 recenzí

Jana září 2023 Spokojenost. Dovolená to byla super, půjčilii jsme si auto a podívali se do Rhodosu a Lindosu, kde jsme se vydali na Akropoli na oslicich. Byl ... celá recenze

Jana červen 2023 Spokojenost. byli jsme spokojení ... celá recenze

LL červenec 2023 Pozor komáři. Hotel pěkný´jídlo výborné,příjemný personální;bazény čisté od 10 do 18, vstup do moře špatný pro děti i seniory;nešvar- povolují r... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel SUNSHINE RHODES
    Řecko, Rhodos, Ialyssos, Rhodos západ

Cena
28 491 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 608 050

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
28 491 Kč
příplatek za výhled na moře - dospělá osoba
0
4 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč