Sunwing Arguineguin Seafront Hotel Ving

  Španělsko, Gran Canaria, Arguineguin

Sunwing Arguineguín Seafront

    Španělsko, Gran Canaria, Arguineguin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále

  • Vhodné pro studia a studia

Apartmány s kuchyňským koutem




  • Rodinné bazény




  • Dětský klub "Miniland" s opalováním

chráněné hřiště a návštěvy

Lollo & Bernie




  • Tělocvična s třídami




  • V celém hotelu je dostupné Wi-Fi




  • Děti do 12 let jíst zdarma *

* v doprovodu plnohodnotného dospělého

Poloha: Pouze oddělena od moře promenádou. Pláž je asi 500 m. Do centra Arguineguína se dostanete také do obchodů ve vzdálenosti asi 500 ma písečné pláže Anfi asi 1,7 km. Je to asi 4 km od Portorika. Doba přenosu: cca 45 až 50 minut.

Zařízení: Rodinný komplex má 252 bytových jednotek. Další vybavení patří lobby s recepcí, výtah přístup, Wi-Fi v celém (včetně), bufetová restaurace (otevřena na snídani oběd a večeře), Miguel's Kitchen & Grill (otevřeno na oběd a večeři), bar a mini-market. Venku je bazén (vyhřívaný) se sluneční terasou a barem u bazénu. Plážová lehátka a slunečníky jsou zahrnuty v bazénu a jsou k dispozici na pláži za poplatek.

Ubytování: Studia (A1-2A, cca 32 m2), v 1.-3. Podlahy jsou vybaveny kombinovaným obývacím pokojem / ložnicí, posezením, kuchyňským koutem s lednicí, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, mikrovlnnou troubou, toustovačem, klimatizací, trezorem (včetně), satelitní TV (žádné německé kanály), Wi-Fi (v ceně), telefonem, Koupelna se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů a balkonem k moři. Studia (A1-2B), ve 3.-8 Podlaží, výhled na moře, jinak A2A. Rodinné pokoje (B2-3A, cca 47 m2) jsou prostornější, s obývacím prostorem a oddělenou ložnicí, balkonem k moři. Rodinný pokoj (B2-3B), ve 3.-5. Podlaha má také spací výklenek (částečně oddělený dveřmi) s výhledem na moře.

Jídlo a pití: Žádná jídla, snídaně, plná penze nebo all inclusive. Bufety.

All Inclusive: Všechna jídla formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva, čaj a sušenky od 10:30 do 24:00. Od 10:30 do 12:00 a od 16:00 do 18:00 se v hotelu Miguel's Kitchen & Grill podává teplé a studené občerstvení. Zmrzlina s polevou od 10:30 do 22:00. Káva, čaj, dezerty od 10:30 do půlnoci.

Zábava: Animační program. Profesionální show 5 krát týdně.

Sport / Aktivity: V ceně: Aerobik, moderní posilovna (od 13 let) a fitness (od 15 let), multifunkční hřiště a tenisový kurt (za poplatek), vodní aerobik. V okolí je několik běžeckých tras. Za poplatek: kulečník a stolní tenis.

Wellness: Za poplatek: Exkluzivní wellness centrum (od 15 let) s řadou masáží, procedur a procedur.

Rodiny: Samostatný dětský bazén a dětský bazén (vyhřívaný), dětské hřiště, vysoké židle v restauraci a pestrá dětská zábava s Lollo & Bernie.

Info: Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Poznámka: Animace je v angličtině a skandinávském jazyce. Kouření je povoleno pouze ve vyhrazeném prostoru mimo hotel.

Je možné rezervovat dětské a rodinné balíčky

Další informace dle systému.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunwing Arguineguin Seafront Hotel Ving ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad

  • Familiengeeignete Studios und

Appartements mit Küchenzeile




  • Familienfreundliche Pools




  • Kinderclub "Miniland" mit sonnenge-

schütztem Spielplatz und Besuchen

von Lollo & Bernie




  • Fitnessstudio mit Kursen




  • WLAN im gesamten Hotel inklusive




  • Kinder unter 12 Jahren essen kostenfrei*

* in Begleitung eines vollzahlenden Erwachsenen




Lage: Nur durch die Promenade vom Meer getrennt. Zum Strand sind es ca. 500 m. Auch das Zentrum von Arguineguín mit Einkaufsmöglichkeiten erreichen Sie nach ca. 500 m, den feinsandigen Strand von Anfi nach ca. 1,7 km. Nach Puerto Rico sind es ca. 4 km. Transferzeit: ca. 45 bis 50 Minuten.




Ausstattung: Die familienfreundliche Anlage verfügt über 252 Wohneinheiten. Zu den weiteren Einrichtungen gehören eine Empfangshalle mit Rezeption, Lift, WLAN im gesamten Hotel (inklusive), Buffetrestaurant (geöffnet zum Frühstück Mittag- und Abendessen), Miguel's Kitchen & Grill (geöffnet zum Mittag- und Abendessen), eine Bar und ein Minimarkt. Im Außenbereich befindet sich ein Swimmingpool (beheizbar) mit Sonnenterrasse und Poolbar. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr erhältlich.




Unterbringung: Studios (A1-2A, ca. 32 qm), in der 1.-3. Etage, sind ausgestattet mit einem kombinierten Wohn-/Schlafraum, Sitzecke, Küchenzeile mit Kühlschrank, Tee-/Kaffeezubereiter, Mikrowelle, Toaster, Klimaanlage, Safe (inklusive), SAT-TV (keine deutschen Programme), WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Dusche, WC, Föhn und Balkon zur Meerseite. Studios (A1-2B), in der 3.-8. Etage, bieten Meerblick, sonst wie A2A. Familienzimmer (B2-3A, ca. 47 qm) sind geräumiger, mit Wohnbereich und einem separaten Schlafzimmer, Balkon zur Meerseite. Familienzimmer (B2-3B), in der 3.-5. Etage, verfügen zusätzlich über eine Schlafnische (teilweise durch eine Tür getrennt) mit Meerblick.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung, Frühstück, Vollpension oder All Inclusive. Buffets.




All Inclusive: Alle Mahlzeiten in Buffetform. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke, Kaffee, Tee und Gebäck von 10.30 bis 24.00 Uhr. Warme und kalte Snacks in Miguel's Kitchen & Grill von 10.30 bis 12.00 Uhr und von 16.00 bis 18.00 Uhr. Eiscreme mit Toppings von 10.30 bis 22.00 Uhr. Kaffee, Tee, Süßspeisen von 10.30 bis 24.00 Uhr.




Unterhaltung: Animationsprogramm. 5- mal wöchentlich abends professionelle Shows.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Aerobic, modern ausgestatteter Fitnessraum (ab 13 Jahren) und Fitnesskurse (ab 15 Jahren), Multifunktionsplatz und Tennisplatz (Ausrüstung gegen Gebühr), Wassergymnastik. In der Nähe gibt es mehrere Laufstrecken. Gegen Gebühr: Billard und Tischtennis.




Wellness: Gegen Gebühr: Exklusiver Wellnessbereich (ab 15 Jahren) mit einer Vielzahl an Massagen, Anwendungen und Behandlungen.




Familien: Ein separater Kinderpool und ein Babypool (beheizbar), Spielplatz, Hochstühle im Restaurant und abwechslungsreiche Kinderanimation mit Lollo & Bernie.




Info: Landeskategorie: 3 Sterne.




Buchungshinweis: Die Animation erfolgt in englischer und einer skandinavischen Sprache. Das Rauchen ist nur in einem ausgewiesenen Bereich außerhalb des Hotels erlaubt.




Kinder- & Familienpakete zubuchbar




Weitere Informationen lt. System.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 204
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací