Taj Samudra Hotel

  Srí Lanka, Colombo

Taj Samudra

    Srí Lanka, Colombo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1983. Objekt má 297 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna, bar a hospoda. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 3 konferenčních sálů.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. tenis. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník a squash. V hotelu je wellnes zóna, ve které je možné využít saunu, parní lázeň a masáže. Objekt zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Taj Samudra Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 598
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-taj-samudra-colombo-sri-lanka-z1007598/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací