Hotel Thalia Apartments Clever

Řecko, Kréta, Agia Pelagia

4/5

Thalia Apartments

    Řecko, Kréta, Agia Pelagia, Kréta - Heraklion
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Thalia Apartments v oblasti Agia Pelagia. Hotel je situován 200 m od písčité pláže. Nejbližší město je Heraklion (18 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce, klimatizace a vstupní hala. Personál tohoto 2 podlažního hotelu mluví anglicky. Prázdninovou mobilitu vám zjednoduší půjčovna automobilů. Hotel nabízí v sezónně otevíraný sladkovodní bazén bazén . Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Vzdálenosti z hotelu: Monastery of the Sebbathians (1 km). Z hotelu se snadno dostanete ke autobusovým zastávkám a k barům a restauracím. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: trezor, služby prádelny a lékařskou péči. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí školky, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 08:00 - 00:00.

Stravování:

Během dne je také k dispozici bufet.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami American Express, Euro/Master a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny. Městská/turistická daň se platí na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Thalia Apartments Clever
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 220 120
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 17 recenzí

Dana červen 2018 Dana. Ubytování v tomto hotelu můžeme doporučit.Vzorná čistota, denní úklid, měly jsme pokoj č., 5 s nádherným výhledem na moře,před ba... celá recenze

Marie Rumlová červen 2018 Bezva. Dovolá byla krásná, všechno bylo dobře organizované, hotel pěkný, měli jsme soukromí a komfort. Příjemní lidé, krásné moře... celá recenze

Marcela Opletalová květen 2018 Kréta. Ubytování krásné, čisté, pravidelný úklid. Milý a ochotný personál.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-thalia-apartments-kreta-recko-z1220120/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací