Hotel The Brando Resort

  Francie, Francouzská Polynésie, Tetiaroa Atol

The Brando

    Francie, Francouzská Polynésie, Tetiaroa Atol
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha - Papeete - Praha
  • transfery letiště - hotel - letiště
  • 7x nocleh se snídaní
  • asistenci partnerské CK
  • leteckou přepravu Tahiti - Tetiaroa - Tahiti

Základní cena nezahrnuje

  • místní daň 1, 26 EURO/os/den splatnou v hotelu
  • fakultativní výlety
  • při letech přes USA vstupní povolení ESTA
Poznámka

Ceny letenek jsou kalkulovány v optimální knihovací třídě. Příplatky za Business Class budou uvedeny při konkrétní poptávce..Cena za dítě je kalkulována pro dítě ve věku 2 -12 let při ubytování se dvěma dospělými osobami. CENA ZAHRNUJE:- leteckou dopravu Praha - Tahiti - Praha v ekonomicke třídě- letecký transfer Tahiti - Tetiaroa - Tahiti- pobyt v luxusní vile s terasou, privátním bazénkem a přístupem na pláž- stravu po 24 h denně podávanou v restauracích resortu nebo na požádání mezi 6.00 - 22.00 v privátním prostředí vily (některé nadstandardní pokrmy jsou za příplatek)- nápoje: balenou vodu, nealko, pivo, víno a vybrané druhy šampaňského a lihovin (vína, šampaňské a lihoviny prémiových značek a edic jsou za příplatek)- 1x fakultativní aktivita z nabídky hotelu na osobu a den- 1x denně wellness (50 minut): 1 Bedroom Villa - pro 1 osobu/den, 2 Bedroom Villa - pro 2 osoby/den, 3 Bedroom Villa - pro 3 osoby/den- přístup k internetu ve vile a prostorách celého resortu- pobyt v hotelu Intercontinental Tahiti před odletem z Tahiti se snídaní a večeří- privátní transfery na Tahiti

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: ESO travel a.s., IČ 27957039.
Název hotelu dle pořadatele: The Brando *****
Lokalita dle pořadatele: Francouzská Polynésie, Tetiaroa
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Brando Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 612 843
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací

Nezávazná objednávka

The Brando
    Francie, Francouzská Polynésie, Tetiaroa Atol

Cena
544 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 612 843

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
544 990 Kč
příplatek za 2 Bedroom Villa
0
466 500 Kč
příplatek za 3 Bedroom Villa
0
932 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
3 471 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
2 119 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 13 dní
0
1 Kč