Hotel The Grand Resort Hurghada

  Egypt, Hurghada, Hurghada jih

4/5

The Grand Resort

    Egypt, Hurghada, Hurghada jih
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
CK - VÝHODY
  • Late check out
  • Early check in
  • Přímý transfer z letiště (cca 20 min.)
  • Bezplatné WIFI připojení v lobby
CK - INFO
  • Česky/slovensky hovořící delegát
  • Kulinářské speciality
  • Grand mall s restauracemi a bary
  • Vyhřívaný bazén
  • Konferenční prostory
  • Maxi kinder klub & baby servis all inclusive

Poloha:

Resort leží přímo na obchodní promenádě Grand Mall. Je vzdálený od centra Hurghady 10 km, od Sakally 7 km a od mezinárodního letiště v Hurghadě 5 km.
Nachází se zhruba 300 metrů od pláže, která je společná se sesterským hotelem Grand Hotel (hosté musí projít skrz Grand Hotel).

Vybavení:

V hotelu se nachází hlavní budova, vstupní hala s nonstop recepcí, lobby, 2 hlavní restaurace, snack bar, pool bar, pro nejmenší hosty je připraven dětský bufet, terasa na slunění, 3 hlavní bazény (1 je v zimě vyhřívaný), 2 dětské bazény (1 v zimě vyhřívaný), plážové osušky jsou připraveny v praktické plážové tašce přímo na pokoji. Dále je k dispozici lékařská péče a pokojový servis.

Pláž:

Dlouhá a čistá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, matrace, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Hosté mohou využít plážového baru - zdarma pouze nápoje, občerstvení za poplatek.

Pokoje:

Standardní pokoje:
mají koupelnu s vanou, WC, fén, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar za poplatek, balkon nebo terasu – s výhledem na Grand Hotel, Grand Mall nebo ulici.

Deluxe pokoje:
mají stejné vybavení jako standardní pokoj, ale jsou s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Junior Suite pokoje:
mají koupelnu s vanou, WC, fén, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar, balkon nebo terasu – s výhledem do zahrady nebo na bazén, navíc mají obývací část s posezení.

Rodinné pokoje:
majíkoupelnu s vanou, WC, fén, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar, balkon nebo terasu – s výhledem do zahrady nebo na bazén a navíc mají 2 oddělené místnosti.

Sport a zábava:

Stolní tenis, vodní volleyball, vodní handball, badminton, aerobik

Zdarma:
denní a večerní animační programy, živá hudba a večerní show v Grand Mall amfiteátru, volejbal, šachy, stolní tenis, vodní volejbal, šipky, aerobik, badminton

Za poplatek v sesterském Grand Hotelu:biliár, 2 tenisové kurty, fitness, sauna, masáže, jacuzzi

Děti:

Pro děti ve věku od 4 do 12 let je k dispozici Maxi Kinder Club, který je otevřen šest dní v týdnu od 10:00 do 17:00. Německy mluvící animátoři poskytují různorodou zábavu pro malé CK hosty, kteří se mohou těšit na soutěže, kreslení, tanec i sportovní vyžití.

Pro nejmenší CK hosty hotel nabízí k zapůjčení různé dětské vybavení (sedátko na toaletu, konvici, přebalovací pult, síť proti komárům..), dle dostupnosti a za poplatek cca 10 - 20 EUR.

Stravování:

All inclusive- bližší informace ohledně All inclusive konceptu dostanou klienti přímo na místě.

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu ve 2 restauracích (El Mahara a Marakech), či v hotelových a la carte restauracích, případně v a la carte restauracích v centru The Grand Mall.

V hotelu se nachází také mnoho barů*, kde jsou podávané nealkoholické i alkoholické nápoje, teplé i studené nápoje, různé snacky a lehké občerstvení během dne od 10:00 do 24:00.

Za poplatek:speciální koktejly, importované alkoholické nápoje, speciální druhy káv, Lobby bar

*nápoje v rámci all inclusive programu jsou podávány také v plážovém baru sesterského Grand Hotelu (bezplatně jsou podávány pouze nápoje. Snack a jiné jidlo je již za poplatek)

Základní cena zahrnuje

  • Letištní taxy a poplatky

Základní cena nezahrnuje

  • Víza

Informace o zájezdu

Pořadatel: ETI (Express Travel Interational GmbH), IČ 6977189.
Název hotelu dle pořadatele: The Grand Resort ****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Hurghada
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Grand Resort Hurghada *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 529 278
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 26 recenzí

Ivo březen 2023 Grand resort Hurghada. Rozsáhlý resort s několika bazény (1 v zimních měsících vyhřívaný). Je vhodný pro všechny věkové skupiny i rodiny s dětmi. Zařízen... celá recenze

Romča listopad 2021 Natažené ruce ,neboli , haló madam.. Tento hotel jsem navštívila po druhé.Nevadilo mi ,že nábytek je starý a vana rezavá , ale ta změna k horšímu , už nikdy.Je vidět ,... celá recenze

Eva z Jindřichova Hradce leden 2020 Grand resort Hurgada. Velká spokojenostatní na podzim se vracím. ..... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

The Grand Resort
    Egypt, Hurghada, Hurghada jih

Cena
11 938 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 529 278

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
11 938 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč