The Peak Hotel

  Turecko, Istanbul

The Peak Hotel

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
The Peak Hotel

Hotel The Peak najdete na jedinečném místě v centru Istanbulu – ve čtvrti Taksim – v dosahu obchodních a kongresových center, historických a turistických cílů, konzulátů a stanic metra. Z hotelu můžete také vyrazit do oblíbených míst pro gastronomickou turistiku, která se v posledních letech řadí k vyhledávaným aktivitám. Snadno se dostanete na mnoho žádaných míst od klasických istanbulských taveren po fusion kuchyni, od pouličních chutí po světovou kuchyni.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové pokoje Comfort s přistýlkou jsou vybaveny klimatizací, telefonem, LCD TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), minibarem, setem pro přípravu čaje a kávy, koupelnou, WC, fénem a trezorem.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, bar, Spa centrum, fitness centrum, Wi-Fi (zdarma), 3 konferenční místnosti.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Peak Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 171 728
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-peak-hotel-istanbul-a-okoli-turecko-z2171728/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací