Hotel The Village Coconut Island Resort

  Thajsko, Phuket, Ko Maphrao / Coconut Island

THE VILLAGE COCONUT ISLAND

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Ko Maphrao / Coconut Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Pětihvězdičkový hotelový resort je situován na soukromou pláž s výhledem na záliv Phang Nga. Do letoviska Phuket se dostanete hotelovou lodí z ostrova Coconut Island během cca 20 minut. Hotel provozuje nepřetržitě vodní taxi z přístavu Laem Hin Lagoon dle svého itineráře. Mezinárodní letiště Phuket je vzdáleno cca 25 minut jízdy od mola, kam se dostanete vodním taxi přímo z resortu. Ubytovací kapacity tvoří 110 luxusních tzv. Pool villas (vilek s vlastním bazénem) a 116 Tropical Jacuzzi suites. Vilky mají vlastní bazén a poskytují výhled od tropické zahrady až po panoramatický výhled na záliv Phang Nga. Vybaveny jsou plně zařízenou kuchyní, TV/SAT, DVD přehrávačem, klimatizací, koupelnou včetně vysoušeče vlasů, trezorem a žehlicí sadou. K Jacuzzi apartmá náleží vlastní vířivka s venkovním posezením, funkční kuchyň, TV/SAT, DVD přehrávač, koupelna včetně vysoušeče vlasů a trezor. Komplex tvoří restaurace, z nichž jedna je zaměřena na thajskou a asijskou kuchyni a druhá servíruje mezinárodní pokrmy. Dále se u bazénu nachází bar. V samém srdci resortu je obchod s potravinami a drogerií. 2 velké společné infinity bazény, širokou základnu sportovních aktivit tvoří 2 tenisové kurty, plně vybavené fitness centrum s lekcemi jógy či kickboxu, kurt na plážový volejbal, velkoformátové šachy, půjčovna kol, lekce potápění, jízda na kanoích či plachtění. Komplex disponuje spa centrem poskytujícím řadu relaxačních terapií. Pro nejmenší je připraven dětský klub.
ALL INCLUSIVE SLUŽBA ZAHRNUJE: - Oběd a večeře o 3 chodech a la carte (nebo formou bufetu, pokud je k dispozici) v restauracích Kabang a Kucina , nápoje z baru v restauraci, odpolední čaj, zákusky, zmrzlina, čaje a káva v restauraci (od 15:00 do 18:00 hod.) - Mini bar: 2 Coca Coly, 2 Sprite, 4 místní piva, 2 Minerální vody (jednou denně). All Inclusive možné od 5 ti nocí ubytování.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Village Coconut Island Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 594 439
dnes 8–19 h

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací