Hotel The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

  Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi

THE WESTIN ABU DHABI GOLF RESPRT & SPA - golf

    Spojené arabské emiráty, Emiráty
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa se nachází v srdci golfového klubu Abu Dhabi Golf Club, kde Vám je k dispozici 27- jamkové golfové hřiště, domov PGA European Tour Abu Dhabi Golf Championship. V blízkém okolí je nespočet ostrůvků nabízejících široký výběr zábavních aktivit a velká moderní nákupní centra. Resort je vzdálen pouhých 20km od mezinárodního letiště Abu Dhabi.

Vybavení hotelu

Luxusní Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa nabízí moderně vybavené pokoje v rozlehlém golfovém resortu s 27jamkovým golfovým hřištěm a vlastními lázněmi. V hotelu je 6 restaurací, velký lagunový bazén s dětským brouzdalištěm a druhý menší bazén, který je obklopený palmami a ideální pro odpočinek. K relaxaci lze také využít služeb wellness centra. Hosté mají k dispozici moderní konferenční a banketové centrum.

Vybavení pokoje

Hotel má 172 pokojů s výhledem na golfové hřiště. Všechny pokoje jsou vybaveny luxusním vkusným nábytkem a WiFi připojením na internet. Pokoje mají balkón a bezbariérový přístup. Hosté si mohou vybrat z následujících typů ubytování: Pokoj Deluxe - pokoj s balkonem o rozloze 45m2, s výhledem na golfové hřiště obklopené nádhernými zahradami. Pokoj Premium Deluxe - pokoje nabízí přímý přístup na golfové hřiště. V ceně ubytování je snídaně. Junior Apartmá - moderní apartmá se zahradní terasou a výhledem na golfové hřiště má rozlohu 60m2 a přináší hostům ten nejvyšší komfort. V ceně apartmá je zahrnuta snídaně. Apartmá Westin - moderní apartmá s velkým odděleným obývacím prostorem a balkonem s úžasným výhledem na golfové hřiště. V ceně ubytování je zahrnuta i snídaně. Westin Executive Apartmá - apartmá o rozloze 95m2 nabízí oddělený obývací pokoj a jídelní kout. Apartmá má nádhernou terasu s výhledem na golfové hřiště. Prezidentské Apartmá - apartmá je vybaveno dvěma ložnicemi s terasou se vstupem na zahradu a výhledem na golfové hřiště. Velký obývací pokoj nabízí oddělený jídelní kout a fitness centrum. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně a vstup do hotelového Spa.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 858 489
dnes 8–19 h

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací