Tisza Balneum Thermal Hotel

  Maďarsko, Východní Maďarsko, Tiszafüred

TISZA BALNEUM THERMAL HOTEL

    Maďarsko, Maďarské termály, Východní Maďarsko, Tiszafüred
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje s přistýlkou, Spr.+WC, SAT/TV, minibar, telefon, trezor, fén, připojení na internet, klimatizace, župan, terasa nebo balkon. Pokoje NEKUŘÁCKÉ.

STRAVA

polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Zážitkový ostrov Tiszafüred - lesní lanová dráha se 140 překážkami umístěnými ve výšce i na zemi, 15 m vysoká lezecká stěna s vyhlídkou, 300 a 400 m dlouhá lanová skluzavka, lesní cvičná dráha a dětské hřiště, minigolf, lukostřelba, zorbing, vodní hry a mnoho dalších neobvyklých příležitostí k rozptýlení a hře. Park se nachází na ostrově.

DÍTĚ

Až 2 děti do 5,99 let s polopenzí ZDARMA. (jedno na přistýlce, druhé bez nároku na lůžko) Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

hotelové vnitřní a venkovní bazény

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

10 Eur/noc

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 15.00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. Pokoje NEKUŘÁCKÉ.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 5=4, 6=5 a 7=6 neplatí v termínu 15.06.- 03.09.2018 Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 plně platících osob.

CELKOVÁ KAPACITA

44 dvoulůžkových pokojů, 7 suite

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: vstup do Wellness centra (2 vnitřní termální bazény, jacuzzi, finská sauna, parní lázeň, Kneippova rondela), venkovní bazén (květen - září), fitness, župan a trezor na pokoji, připojení k internetu, dětská herna MóKaland, parkování

REKREAČNÍ POPLATEK

1,50 Eur/den

AKČNÍ NABÍDKA

SLEVA až 25% ve vybraných termínech

PROČ K NÁM ?

Proč Tisza Balneum Thermal Hotel v Tiszafüred: - vhodné pro rodiny s dětmi - wellness a relaxace - klidné prostředí - adrenalinová zábava na ostrově dobrodružství

VYBAVENÍ

recepce, restaurace Platán s výhledem na jezero, bar, terasa, Wellness centrum (2 vnitřní termální bazény, venkovní bazén, sauny, parní lázeň, jacuzzi), fitness, internet, tenisové kurty, lodní přístav a molo na opalování nebo rybaření, parkoviště.

POLOHA

Tisza Balneum Hotel**** se nachází na poloostrově jezera Tisza přímo na břehu jezera, na pozemku o rozloze 1,8 ha.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tisza Balneum Thermal Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 143 024
dnes 8–19 h

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací