Penzión U Mlynárky

  Slovensko, Střední Slovensko, Dudince

U MLYNÁRKY

    Slovensko, Jižní Slovensko, Slovenské termály, Střední Slovensko, Dudince
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, fén, Wi-Fi internet, minibar, trezor.

STRAVA

polopenze. Snídaně - bufetové stoly, večeře - ze 3 menu o 3 chodech. Možnost dokoupení obědů (výběr ze 3 menu) za příplatek v CK.

DÍTĚ

Jedno dítě do 5,99 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

v penzionu krytý bazén s vodními atrakcemi (12 x 6 m, 30 °C). Letní koupaliště DUDINKA (300 m) - rekreační bazén, bazén s atrakcemi (tobogán, skluzavka), dětský bazén a bazén s minerální léčivou vodou (38 °C). V mimosezónním období o víkendech je proveřejnost k dispozici v LH Rubín bazén s minerální léčivou vodou (sobota 13:00 - 17:30 h, neděle 10:00 - 12:00, 12:45 - 17:30 h, vstupné cca 5,90 EUR / dospělý / 1 hod.)

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

5,- Eur/den

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 od a večeří od 18.00 do 19:30 hod v den příjezdu. Končí snídaní a uvolněním pokoje do 11.00 hod v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

RELAX U MLYNÁŘKY (minimální délka pobytu 3 dny / 2 noci, nástup libovolný) - ubytování s polopenzí (dle zvoleného počtu nocí) - u pobytů na min. 5 noci jedna noc ZDARMA ( sleva 5=4, 6=5 a 7= 6) - neomezený vstup do bazénu - stolní tenis - biliár - parkování - Wi-Fi internet

CELKOVÁ KAPACITA

27 pokojů

REKREAČNÍ POPLATEK

1 Eur/den

AKČNÍ NABÍDKA

ZDARMA BAZÉN, STOLNÍ TENIS, BILIÁR

PROČ K NÁM ?

Proč penzion U Mlynárky Dudince: - stylový wellness penzion - rodinná atmosféra s osobním přístupem - luxusní zařízení pokojů

VYBAVENÍ

Restaurace, café bar se zimní zahradou, letní terasa, Wi-Fi internet, stolní tenis, biliár. Wellness: krytý bazén s vodními atrakcemi (12 x 6 m, 29-31 °C) v létě propojený s terasou saunový svět (12 atrakcí): tepidárium, whirlpool, finská a infra sauna,kneippova koupel, amazonský déšť, římské koupele, aroma a bylinková sauna, laconium, vodní cesta a ledopád balneo centrum: široká nabídka masáží, kosmetické ošetření kosmetikou Sothys.

POLOHA

Penzion se nachází pouhých 300 m od termálního koupaliště Dudinka a cca 30 km jihovýchodně od města Levice. Dudinská minerální léčivá voda má příznivý vliv na pohybový aparát, srdečně - cévní systém a nervový systém. Dudince jsou známé lázeňské město sdlouholetou tradicí léčby.

PŘÍJEZD AUTEM

Autem od Zvolena - penzion je na konci Dudinců směrem na Šahy, nebo od Šiah a Levic na začátku Dudinců. Neodbočuje se do centra města. Parkování u penzionu. GPS souřadnice: 48.167924, 18.874404

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem až do Dudinců - zastávka cca 500 m od hotelu. Možnost odvozu osob a zavazadel ubytovatelem za cca 2,- Eur/osoba. Nutno domluvit předem. Z BRNA do Dudinců jezdí přímé autobusy ČSAD Tišnov (cesta trvá cca 5 hod) - autobus směr Rimavská Sobota. ZPRAHY jezdí přímé spoje CA do Zvolena (cesta trvá cca 8 hod) - v případě zájmu CK zajistí jízdenku (cena kolem 500,- Kč /os.). Ze Zvolena jezdí přímé spoje přímo do Dudinců (cena cca 3,1 Eur). Aktuální autobusové spojení vyhledáte na : Na požádání u prodejce. Přehled výhodných autobusových spojů z ČR: : Na požádání u prodejce.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlaková doprava není vhodná - nejbližší zastávka jsou Levice (30 km), odtud dále autobusem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 541
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací