Balatontourist Vadvirág Kemping és Üdülőfalu

Maďarsko, Západní Maďarsko, Balatonszemes

Balatonszemes - kemp VADVIRÁG

  Maďarsko, Balaton, Západní Maďarsko, Balatonszemes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování (v počtu dle zvolené délky pobytu), povlečení, ručníky, spotřebu energií, parkování, závěrečný úklid, služby česko/maďarsky mluvícího delegáta (k dispozici 24/7 na telefonu).

Balíček 2

Týdenní pobyt zahrnuje 7x ubytování, povlečení, ručníky, spotřebu energií, parkování, závěrečný úklid, služby česko/maďarsky mluvícího delegáta (k dispozici 24/7 na telefonu).

POLOHA

jeden z největších kempů, který se nachází na jižní části Balatonu, přímo na břehu jezera.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

restaurace, bufet, snack bar, obchod s potravinami, směnárna, trezor, Wi-Fi (zdarma), spol. místnost s TV, pláž, pro děti - bazén, herna, hřiště a animační programy (o prázdninách); půjčovna sportovních potřeb (tenis, mini golf, plážový volejbal, fotbal, stolní tenis, stolní fotbal, kola, koloběžky...), společná soc. zařízení, parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

4lůžkové bungalovy ( VIOLA 1+ (obnovený interiér, 10 m od vody), VIOLA 1 (obnovený interiér, 40 m od vody), VIOLA 2 (starší interiér, 60 m od vody), KAMILA 1 (starší interiér), KAMILA 2 (starší interiér, 100 m od vody)), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), 2x 2lůžkový pokoj, obývací pokoj s možností přistýlky, vybavený kuch. kout (lednička, vařič, kávovar, základní nádobí, Viola 1+ navíc mikrovlnka), TV, terasa se zahradním nábytkem, 2 parkovací místa (1 zdarma).

STRAVOVÁNÍ

vlastní (vybavená kuchyňka)

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: tenisový kurt, fotbalové hřiště, minigolf, beach volejbal, stolní tenis, půjčovna kol a sportovních potřeb, půjčovna šlapadel, rybaření.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Balatontourist Vadvirág Kemping és Üdülőfalu
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 812 293
dnes 8–19 h

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací