Eurostars Rey Don Jaime Hotel

  Španělsko, Valencie

Valencie – Hotel Eurostar Rey Don Jaime

    Španělsko, Valencie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody

Valencie je město vědy a umění, ale jeho podstatnou část tvoří i moderní architektura. Pyšní se největším oceánografickým parkem v Evropě, planetáriem a interaktivním muzeem vědy. Kompletní balíček eurovíkendu do Valencie.

Info (letecky)

platba městské taxy na místě cca 1,5 € osoba/noc.

Info (vlastní dopravou)

platba městské taxy na místě cca 1,5 € osoba/noc.

Popis eurovíkendu

Valencie je město vědy a umění, ale podstatnou část města tvoří i moderní architektura. Pyšní se největším oceánografickým parkem v Evropě, planetáriem a interaktivním muzeem vědy. Kompletní balíček eurovíkendu do Valencie.

Program zájezdu

1. DEN

  • ve večerních hodinách přílet do Valencie, transfer do hotelu. Úvodní schůzka s průvodcem v lobby hotelu.

2. DEN

  • po snídani informační schůzka. Dopoledne individuální program nebo možnost fakultativního panoramatického okruhu Valencií s českým průvodcem (exteriéry Město umění a vědy, přístav a pláže Las Arenas, zahrady Turia, park Cabecera, Bioparc, kongresové centrum, fotbalový stadion Mestalla, býčí aréna, historické centrum Valencie, muzeum Fallero, Hedvábný trh, institut současného umění Ivam…). Odpoledne možnost procházky historickým centrem Valencie se zaměřením na památky a zajímavosti španělské kuchyně s českým průvodcem v ceně zájezdu. Nechte se okouzlit specialitami Mercado Central, náměstím Plaza de Mercado, uličkami v okolí paláce La Lonja a také bary v blízkosti uličky Caballeros. Neopomeňte hlavní památky historické části Valencie, překrásnou katedrálu La Seu, věž Miqueleta, valencijskou radnici a mnohé další.

3. DEN

  • po snídani individuální program.

4. DEN

  • po snídani check out a uložení zavazadel dle pokynů průvodce. Individuální volno nebo možnost fakultativního výletu do přírodního parku Albufera s českým průvodcem. Odpoledne transfer na letiště a večer odlet do Prahy.

Změna programu vyhrazena.

Fakultativní služby

a) Okruh Valencií s českým průvodcem 950,-Kč*

Vytvořte si první dojem o Valencii v průběhu panoramatického okruhu a navíc s výkladem česky hovořícího průvodce. Těšit se můžete na exteriéry známých valencijských památek. Uvidíte Město umění a vědy a přístav a pláže Las Arenas, zahrady Turia, park Cabecera, Bioparc, kongresové centrum, fotbalový stadion Mestalla, býčí arénu, historické centrum Valencie, muzeum Fallero, Hedvábný trh a institut současného umění Ivam. Výlet je doprovázen česky mluvícím průvodcem.

kód pro rezervaci S 14499A (minimální počet zájemců pro realizaci: 15)

b) Půldenní výlet do Albufery s českým průvodcem 950,-Kč*

Objevte krásy přírodního parku Albufera. Výlet je doprovázen česky mluvícím průvodcem.

kód pro rezervaci S 14499B (minimální počet zájemců pro realizaci: 15)

*Cena za osobu při rezervaci z Prahy.

Hotel

Hotel Eurostar Rey Don Jaime NNNN

Hotel s výbornou polohou je nejlepší volbou pro ty, kteří při návštěvě Valencie hledají kulturu, pláže i odpočinek. Nachází se v srdci města v docházkové vzdálenosti od „Oceanografico“, „Centra umění a vědy“ a hned vedle nádherných Turia zahrad a 'Palau de la Música'. Hotel disponuje 319 pokoji s koupelnou vybavenou fénem, klimatizací, WiFi, satelitní TV, minibarem a trezorem. V hotelu také naleznete venkovní střešní bazén, saunu, kavárnu a restauraci. Snídaně formou bufetových stolů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Eurostars Rey Don Jaime Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 3400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 191 841
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací