Venice Beach Hotel

  Tunisko, Djerba, Midoun

3/5

Hotel Venice Beach

    Tunisko, Djerba, Midoun
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • novinka
  • menší hotel v tradičním maurském stylu
  • množství sportovních aktivit
  • dětská cena/sleva pro děti do 11 let
Letovisko

Midoun

Umístění

Oblíbený hotel se nachází cca 6 km od centra Midounu. Hlavní město ostrova Houmt Souk se nachází cca 20 km od hotelu. Letiště Djerba-Zarzis cca 25 km. Cca 6 km od hotelu se nachází známá krokodýlí farma. Nákupní možnosti, restaurace a bary v těsné blízkosti hotelu.

Pláž

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 400 m od hotelu; lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek. Přístup na pláž je přes místní nepříliš frekventovanou komunikaci.

Hotel

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, tradiční maurská kavárna, Wi-Fi v lobby (zdarma), bazén (lehátka a slunečníky zdarma), oddělené dětské brouzdaliště, dětský klub (4-12 let), obchod se suvenýry

Pokoje

Pokoje Standard s výhledem do zahrady mají klimatizaci (od 15.6. do 15.9.), SAT/TV, telefon, trezor (za poplatek), minibar (za poplatek), vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, vysoušeč vlasů za depozit), balkon nebo terasu.
Za příplatek lze rodinný pokoj s výhledem do zahrady

Stravování

All inclusive: snídaně (06:30-10:00), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu. Během dne je k dispozici menší občerstvení ve vybraných časech. V čase 10:00-23:00 neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů v místech určených hotelem.
V baru na pláži pouze nealkoholické nápoje.

Rekreace

Zdarma: animační a večerní programy, fitness, plážový volejbal, multifunkční hřiště, stolní tenis, minigolf; za poplatek: SPA centrum (masáže, hammam, kosmetické úpravy), šipky, kulečník, tenis (nutná rezervace), vodní sporty na pláži, golf (cca 3 km)

Informace

* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Venice Beach ***
Lokalita dle pořadatele: Djerba, Midoun
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Venice Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 596 909
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 2 recenzí

Gabriela srpen 2023 Venice Beach Hotel. Pobyt "All inclusive" od 3.8. do 10.8.2023 přes CK Blue Style. Rozhodně nedoporučuji, pokud chcete klidnou dovolenou a pokud oček... celá recenze

Robin září 2013 Klidná dovolená bez velkých očekávání. Poměr cena/výkon cca odpovídal, na začátku září je na Djerbě krásné počasí.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Venice Beach
    Tunisko, Djerba, Midoun

Cena
11 890 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 596 909

Zájezd

dospělá osoba
0
11 890 Kč
1. dítě 12-18 let
0
11 890 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč