Venus Spa Hotel Resort

  Polsko, Západopomořansko, Mrzeżyno

Venus Spa: Pobyt s polopenzí 5 nocí

    Polsko, Baltské moře, Západopomořansko, Mrzeżyno
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Venus Spa

Resort VENUS SPA se nachází u borovicového lesa cca 100 m od písčité pláže v letovisku Mrzezyno (cca 20 km na západ od Kołobrzegu). 

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat v 1, 2lůžkových pokojích (12 -15 m2 ) a rodinných pokojích typu studio (24-30 m2 ) s koupelnou, TV/SAT, telefonem, trezorem a převážně také balkónem, popř. v pokojích typu superior, které jsou rozděleny na obývací část a ložnici. Možnost zapůjčení fénu, žehličky, žehlícího prkna. Za poplatek možnost zapůjčení županu (cca 1,5 EUR/dem). Možnost zapůjčení dětské postýlky (cca 9 EUR/den).

Gastronomie

Hosté mají k dispozici jídelnu, kavárnu, v létě letní kavárnu a zahrádku, kde mohou posedět u piva, prostor pro grilování. V ceně pobytu je polopenze (snídaně a večeře formou studeného bufetu a teplým jídlem, u večeře vybrané nealkoholické nápoje).

Sport a rekreace

Milovníky aktivního odpočinku a vodních radovánek jistě potěší ozónový bazén (16x8 m), dětský bazén, whirlpool, sauna, minigolf, stolní tenis, tenisový kurt s tartanem či půjčovna jízdních kol (cca 2,5 EUR/ hod.). Pro nejmenší hosty je připraven dětský koutek, herna a dětské hřiště.

V létě probíhají taneční večery, grilování.

Součástí střediska je také léčebné centrum, kde je možnost objednat si procedury a masáže (masáž zad, ramen, masáž obličeje, hydromasáž, vibrační masáž, rašelinový zábal, rašelinová koupel, solná koupel, vířivá koupel, perličková koupel, vodní gymnastika, magnetoterapie, laserová terapie, kyslíková terapie, inhalace).

Zvířata

Pobyt s pejsky je možný na vyžádání jen v určitých pokojích – cca 9 EUR pejsek do 15 kg, cca 15 EUR pejsek nad 15 kg/noc. V hlavní sezóna od června do září resort pobyt s pejsky neumožňuje.

Parkovné

Své vozidlo můžete zaparkovat na monitorovaném parkovišti za poplatek cca 5 EUR/noc.

Atrakce v okolí

Mrzeżyno – dřív rybářská vesnice a přístav - je oblíbené letovisko obklopeno borovicovými lesy ležící 18 km od Kołobrzegu poblíž ústí řeky Regi. Pláž je označena "modrou vlajkou" a patří k nejčistším plážím v Polsku. Doporučujeme návštěvu nedalekého Kołobrzegu.

Destinace

Mrzeżyno je malá rybářská vesnice a přímořské letovisko asi 15 km západně od města Kołobrzeg v Západopomořanském vojvodství. Nachází se zde malý rybářský přístav. Mrzeżyno se může pochlubit širokými písčitými plážemi, pestrou nabídkou restaurací a barů a skvělým zázemím pro turisty. Jsou zde ideální podmínky pro provozování vodních sportů a rybolov.

Základní cena zahrnuje

  • 5x ubytování, 5x polopenze (snídaně formou bufetu, uvítací nápoj, večeře formou studeného bufetu s teplým jídlem, vybrané nealkoholické nápoje k večeři), vstup do ozónového bazénu, vířivkou a saunou během otevírací doby, pobytová taxa

Základní cena nezahrnuje

  • parkovné
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Venus Spa: Pobyt s polopenzí 5 nocí ***
Lokalita dle pořadatele: Baltské moře, Mrzeżyno

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Venus Spa Hotel Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 670 544
dnes zavřeno

Nezávazná objednávka

Venus Spa: Pobyt s polopenzí 5 nocí
    Polsko, Baltské moře, Západopomořansko, Mrzeżyno

Cena
6 500 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 670 544

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
330 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
204 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč