Veranda Tamarin Hotel & Spa

  Mauricius, Západní pobřeží, Tamarin

3/5

Veranda Tamarin

    Mauricius, Západní pobřeží, Tamarin
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Zveme vás do ráje na Mauriciu! Ideální místo pro ty, kteří sní o relaxaci v luxusu a pohodlí u břehů azurového oceánu. Udělejte si pohodlí v útulných, dobře vybavených pokojích, vychutnejte si kuchyni inspirovanou místními chutěmi a večer relaxujte s živou hudbou nebo využijte širokou sportovní a rekreační nabídku, zejména pro nejmenší je k dispozici miniklub a hřiště - každý si zde najde to své! Čekají zde krásné písečné pláže, potápění s barevnými rybami a blažený odpočinek. Je také skvělým výchozím bodem pro objevování mauricijské přírody a historie výroby rumu. Přijďte zažít nezapomenutelnou dovolenou v Ráji na Zemi!

Výhody nabídky
  • v blízkosti písečné pláže
  • miniklub a hřiště pro děti
  • 3 restaurace, snack bar a bar na střeše
  • široká sportovní a rekreační nabídka
Umístění

na jihozápadním pobřeží ostrova Mauricius, ve městě TAMARIN, obchody a bary cca. 400 m od hotelu, cca. 7 km od Casela World of Adventures zoo, cca. 17 km od továrny na rum Chamarel, cca. 20 km od vodopádu Chamarel, cca. 23 km od národního parku Black River a vodopádu Tamarind a geoparku Seven Colored Earth v Chamarel, cca. 27 km od hlavního města ostrova - Port Louis, cca. 34 km od hinduistického chrámu Grand Bassin; Cca. 51 km od letiště na Mauriciu.

Pláž

veřejná, písčitá, pozvolný vstup do moře, cca. 50 m od hotelu, přes silnici, bez plážového servisu.

Hotel

tříhvězdičkový, postavený v roce 2017, 102 pokojů, hlavní budova a 3 vedlejší budovy, až 2 patra, lobby, 24h recepce, 3 restaurace: hlavní Ano! Muž - jídla formou bufetu a obsluha, místní a mezinárodní kuchyně, Cazy Fish - la carte, mezinárodní kuchyně, Tribu - pizza, sendviče, snack bar Kas Dal, střešní bar; butik, parkoviště; bezplatný bezdrátový internet; příplatky: lékař na zavolání, hlídání dětí (na vyžádání), prádelna, půjčovna kol (externí nabídka); akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express.

Pokoje

komfort: 2 osoby, cca. 25-27 m 2 , klimatizace, koupelna (sprcha, WC; vysoušeč vlasů, kosmetický set), bezdrátové připojení k internetu, satelitní TV, telefon, trezor, set na přípravu kávy/čaje, minibar (za poplatek ke spotřebě); balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled do zahrady nebo na hory; privilegium: 2 osoby (možnost 1 přistýlky pro dítě), cca. 30-33 m 2 , komfortní vybavení pokoje; dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma na objednávku před příjezdem; balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled na bazén; rodina : 2 osoby (možnost 2 přistýlek pro děti), cca. 27-30 m 2 , 2 ložnice, komfortní vybavení pokoje; balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled do zahrady nebo na hory; privilegované a rodinné pokoje za příplatek.

Rekreace

2 bazény, sladká voda, zdarma slunečníky a lehátka u bazénů, osušky na kauci; tělocvična, aqua aerobik, boule, stolní hry; miniklub Timomo (3-11 let), hřiště pro děti, živá hudba (ve vybraných dnech); SPA centrum Seven Colours: zdarma: sauna, za poplatek: masáže, péče o obličej a tělo; za poplatek (externí nabídka): vodní sporty na pláži, potápění, šnorchlování, 18jamkové golfové hřiště (cca 30 km od hotelu).

All inclusive (za poplatek)

snídaně formou bufetu (7:00-10:00) v restauraci Ye! Muž, oběd (12.00-15.00) a večeře (19.00-22.00) formou bufetu nebo podávané v Ye! Muž nebo podávaný v restauraci Crazy Fish; káva, čaj a občerstvení ve vyhrazeném prostoru (16.00-17.00); nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v uvedených barech (11.00-23.00); je vyžadováno nošení pásek all inclusive.

Zdarma
Popis

Doba výdeje jídel uvedená v nabídce a fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci, kterou nemůže hoteliér ovlivnit .

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve srovnání s oficiální kategorií.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Veranda Tamarin ***
Lokalita dle pořadatele: Západní pobřeží, Tamarin
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Veranda Tamarin Hotel & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 598 950
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Západní pobřeží

3/ 5 6 recenzí

Patricie K. prosinec 2022 Prohlídka hotelu Veranda Tamarin Hotel & SPA ***. Skromný hotel v městečku Tamarin. Hotel má 66 pokojů. V objektu je úschovna zavazadel a směnárna.... celá recenze

Wen listopad 2019 Klidná dovolená. malý skromný hotýlek... celá recenze

Zuzana červen 2019 Veranda Tamarin květen 2019. Tří hvězda, co má styl. Čistý a nový hotel v kreativním designu chlubící se šetrným přístupem k naší planetě. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací

Nezávazná objednávka

Veranda Tamarin
    Mauricius, Západní pobřeží, Tamarin

Cena
55 139 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 598 950

Zájezd

1. dospělá osoba
0
55 139 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
2 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 690 Kč