Hotel Verde Montana Wellness & Spa

  Polsko, Dolnoslezsko, Kudowa-Zdrój

Verde Montana SPA & Wellness:Prázdninový pobyt nejen pro rodiny s dětmi 3 noci

    Polsko, Dolnoslezsko, Kudowa-Zdrój
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Hotel Verde Montana SPA & Wellness **** v Kudově Zdroji patří k největším a nejmodernějším hotelům na Klodzku. Je to ideální místo jak pro relax a odpočinek, tak i pro podnikání nejrůznějších výletů díky cyklotrasám, které se nacházejí v blízkosti hotelu, i díky samotné atraktivní lokalitě Stolových hor.

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat v prostorných pokojích typu superior. Jsou vybaveny lednicí, telefonem, TV/SAT, konvicí, županem, fénem, ručníky. Rodinné pokoje (jednopokojové nebo dvoupokojové) jsou vhodné pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let.

Stravování

Hostům slouží příjemná restaurace Flamingo, lobby bar, kde mohou ochutnat nejrůznější koktejly, dřevěná chata v regionálním stylu i posezení s grilem. Snídaně jsou podávány formou bufetu, večeře formou bufetu nebo servírované dle typu pobytu. (nápoje k večeři jsou zpoplatněny).

Sport a zábava

Milovníci aktivního odpočinku jistě ocení Aquapark „Zielona wySPA“ , který byl vybudován v roce 2012 a hosté mají jeho vstup v ceně pobytu. Jedná se o dva bazény, 40m skluzavku, komplex saun, jacuzzi, fitness. Novinkou je také v létě letní bazén s brouzdalištěm pro děti a prostorem s lehátky pro opalování. V hotelovém léčebném a relaxačním centru je kvalitní zázemí pro poskytování nejrůznějších masáží, procedur, kryoterapie atd. Samozřejmostí je u léčebných pobytů také lékařská konzultace a péče.

Pro nejmenší je připraven dětský koutek, kinosál a pro starší děti herní místnost vybavená X-box, psp...

Zvířata

Pobyt se zvířaty není možný.

Parkování

Své vozidlo můžete zaparkovat na monitorovaném parkovišti zdarma.

Okolí

V informační centru v Kudowe Zdroji je možné zakoupit řadu výletů do okolí. Můžete například navštívit Národní Park Stolové Hory, Muzeum lidové kultry v podhůří Sudet Pstrążna nebo kapli lebek w Czermna. V bezprostřední blízkosti je řada kaváren, restaurací a obchůdků se suvenýry. V lázeňském parku a na kolonádě jsou 3 prameny s volně dostupnou minerální léčivou vodou. V okolí najdete také tenisové kurty, značené turistické a cyklistické trasy a akvapark.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 712 048
dnes 8–19 h