Hotel Vien Dong

  Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Či Minovo město (Saigon)

Vien Dong

    Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Saigon
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 1997. Objekt má 100 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Objekt nabízí pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například fitness studio, spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon a masáže.

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 671
dnes 8–19 h

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací