Hotel Studia Augustis

Řecko, Thassos, Limenaria

3/5

studia Augustis

    Řecko, Thassos, Limenaria
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hornaté vnitrozemí, členité pobřeží se stovkami malebných písečných pláží, borovicové háje klenoucí se na býlích skalnatých výběžcích nad tyrkysově modrou mořskou hladinou, usměvaví lidé a přátelská atmosféra – vítejte na ostrově Thassos… LIMENARIA – letovisko s úzkými uličkami, obchůdky, tavernami, bary a markety, dlouhou písečnou pláží a pěší promenádou. Atraktivnost středisku dodává malý přístav a malebné centrum města, které ožívá zejména ve večerních hodinách. Limenarie je místo, které si zamilují všechny věkové kategorie návštěvníků.

Ubytování

Studia AUGUSTIS *** - se nachází cca 100 m od písčité pláže a 400 m od centra. K dispozici jsou 2lůžková a 3lůžková studia (3lůžková studia mají i třetí lůžko pevné – nikoli přistýlku, do 3lůžkového studia je možno ubytovat navíc jedno dítě do 5-ti let bez nároku na lůžko – sdílící manželské lůžko s rodiči). Všechna studia mají vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout, balkón, TV a klimatizací (za cca 5EUR/den). Wi-Fi zdarma, v přízemí vily se nachází sídlo místní partnerské cestovní kanceláře a sídlo delegátky.

Vybavení a služby

Wi-Fi v celém objektu bezplatně, v přízemí vily se nachází sídlo místní partnerské cestovní kanceláře a sídlo delegátky. Kancelář zajišťuje také půjčení automobilů, motorek a jízdních kol.

Další informace

písčitá pláž pouhých 100 m od hotelu, lehátka a slunečníky (za konzumaci v plážovém baru), sprchy na pláži k dispozici.

Stravování

Vlastní nebo snídaně (bufet), večeře (výběr ze 2 jídel, polévka, předkrm, salát a desert formou bufetu). Nápoje k večeři nejsou v ceně. Strava se podává v hotelu cca 120 m od penzionu Augustis.

Doprava

Letecky z Brna nebo Ostravy.

Slevy

1. dítě do 18 let na 3 lůžku za 7.990,- 2. dítě do 5 let bez nároku na lůžko za 6.990,-

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Studia Augustis
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 604 817
dnes 8–19 h

Hodnocení

22. nejlepší hotel v destinaci Thassos

3/ 5 1 recenzí

Radka červenec 2018 Thassos, Limenaria, vila Augustis. Jednoduché ubytování cca 4 minuty chůze od klidné oblázkové pláže.... celá recenze

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací